Kortreiste skyvedører - et bærekraftig valg | Garderobemekka

Kortreiste skyvedører – et bærekraftig valg

Visste du at Garderobemekkas skyvedører produseres i våre egne fabrikker på Lørenskog og i Trondheim? Så å kjøpe skyvedørsgarderobe hos oss er et bærekraftig valg.

1. juni 2020 åpnet Garderobemekka fabrikken sin i Bærum. Denne ble fort for liten, og allerede to måneder senere var en større fabrikk på Lørenskog klar til bruk. Og i april 2021 fikk butikken i Trondheim sin egen lokale produksjon. Den kortreiste garderobefabrikanten har fått en velkomst som er helt enorm.

«Det er ingen tvil om at markedet har tatt imot oss med åpne armer», sier Tor Arne Moss Westlund, regionsleder for Garderobemekka Oslo.

arbeidere som produserer bærekraftige skyvedører i fabrikken til garderobemekka på Lørenskog

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Hvorfor har Garderobemekka valgt å produsere i Norge?

Det er mange gode grunner til det, som både kommer kundene og oss til gode. Miljøaspektet er blant de viktigste, vi unngår utslippene som følge av langtransport av ferdigproduserte varer fra land langt borte.

Et annet viktig argument for lokal produksjon er muligheten for å skape og opprettholde lokale arbeidsplasser. Og for Garderobemekkas del var både kompetansen og materialene allerede tilgjengelig: Selskapet er datterselskap av Glassmester1, som jobber med de samme materialene – glass og aluminium. Dette ga et unikt utgangspunkt og en stor markedsfordel. I tillegg borger tilhørigheten til Glassmester1 for kvalitet for alle som kjenner selskapet.

mann som produserer bærekraftige skyvedører i fabrikken til garderobemekka på Lørenskog
mann som produserer bærekraftige skyvedører i fabrikken til garderobemekka på Lørenskog

Kortreist fagkunnskap

Selv om Garderobemekka er et nytt firma, er kunnskapen i bedriften bygd opp over mange år. Dette gjelder alle ledd i prosessen, fra produksjonsavdelingen på fabrikken via garderobespesialistene du møter i butikken til de som jobber med marked og salg. Erfaring og kunnskap borger for kvalitet – som igjen gir trygghet for kunden.

«Alle som jobber hos oss har minst 8 års erfaring, enten med produksjon med glass og aluminium eller med garderober. Vi satset bevisst på fagkunnskap da vi startet opp, og vi var heldige som hadde så god tilgang på de beste folkene», sier Westlund.

fasaden og inngangspartiet til Garderobemekka og Glassmester1 i Bærum
en av garderobemekkas garderobeeksperter som sitter klar for å hjelpe kundene med å designe sine nye skyvedørsgarderober

God dialog – trygg investering

At skyvedørene er norskproduserte og kortreiste, gir også kundene en rekke andre fordeler. For det første er også fagkompetansen kortreist, slik at du kan ha løpende dialog med de som produserer garderoben din under hele prosessen. Dette gjør kjøpet hos Garderobemekka trygt og oversiktlig, slik det jo helst skal være når man investerer i kvalitet. Du sparer også tid ved en eventuell reklamasjon, fordi avstandene er små.

«Vi setter generelt dialog med kunden høyt, og fordi alle trinn i prosessen foregår her, er det lett å holde en god dialog. Fra vi får en prisforespørsel fra kunden til skyvedørsgarderoben er montert, er vi tilgjengelige for kundene. Og vi vil aller helst ha folk inn i butikken, så de kan kjenne på kvaliteten og se prøveplater på designen. Da blir garderobene best for kunden», sier Tor Arne Moss Westlund.

utstilling av bærekraftige skyvedørsgarderober hos Garderobemekka Bærum
utstilling av bærekraftige skyvedørsgarderober hos Garderobemekka Oslo

Velg bærekraftig du også!

Klikk deg inn på vår referanseside for å se bilder av skyvedører produsert på våre egne fabrikker i Lørenskog og Trondheim. Her kan du også lese hvordan det gikk da Anette-Marie skulle kjøpe ny skyvedørsgarderobe.

Våre skyvedørsgarderober er kortreiste og av høy kvalitet – med stillegående skyvedører som aldri sporer av, oppdatert design og eksklusive materialer som holder seg like fine år etter år. Dette gjør våre skyvedørsgarderober til et bærekraftig valg.

Vil du vite mer? Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi hjelper deg selvfølgelig også med å tegne din drømmegarderobe uten at du må møte opp fysisk i butikken dersom du foretrekker det.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Garderobeselger Anita hjelper kunde å designe sin egen skyvedørsgarderobe

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!