Bildegalleri | Skyvedørsgarderober fra Garderobemekka AS

Bildegalleri

La deg inspirere av vårt bildegalleri med skyvedørsgarderober og sett sammen din egen unike kombinasjon. Skyvedørene designer vi slik du ønsker, med kombinasjoner av glass og speil, samt sprosser som dekor. Garderobeinnredningen skreddersyr vi etter din plass, behov og budsjett.

Bildegalleri med skyvedører og innredning levert av oss

Garderobemekka er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vi er fokusert på å ha de mest fornøyde kundene og våre kunder kan forvente kvalitet i alle ledd fra A-Å. Derfor deler vi bilder, tatt av våre montører, av skyvedører og innredning levert og montert av oss. Slik at du kan føle deg trygg på at vi lever opp til vårt slagord. Og finne inspirasjon til din egen drømmegarderobe!

 

SE VÅRE BILDEGALLERIER:
skyvedører med blått glass og profiler og sprosser i aluminium
skyvedører med hvitt glass og svarte sprosser og profiler
skyvedører med speil i gang
skyvedører mellom soverom og stue

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe!

Det første du bør gjøre når du skal planlegge din nye skyvedørsgarderobe er å bestemme deg for hvilken stil du ønsker deg. Kanskje har du allerede et helt klart bilde av hvordan din nye skyvedørsgarderobe skal se ut? Hvis du fortsatt er i tvil etter å ha sett i vårt bildegalleri, bruk Google, Instagram eller Pinterest for å se bilder av designløsninger. Ta utgangspunkt i stilen du har, eller ønsker skape, og ta med deg ideer, bilder, fargeprøver eller tanker til en av våre butikker, så hjelper vi deg med å definere og tegne ønskene dine.

Før du går i gang med utformingen av garderoben kan være smart å bestemme seg for en budsjettramme. Da kan vi hjelpe deg å finne gode løsninger innenfor rammene dine. Du finner skyvedører og innredning i begge ender av prisskalaen – og alle steder imellom. Du kan også kontakte oss her for å høre hvordan du får mest ut av garderobebudsjettet ditt.

Hos Garderobemekka står vi klare med personlig og profesjonell hjelp. Ønsker du et uforpliktende pristilbud på skyvedørsgarderobe kan du kontakte oss her eller komme innom en av våre butikker for en gratis og uforpliktende tegnetime. Husk å ta omtrentlige mål av garderoben.

Vi gleder oss til å hjelpe deg å skape garderoben du drømmer om!

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste totalpris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Garderobeselger Anita hjelper kunde å designe sin egen skyvedørsgarderobe

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!