Skyvedører - Design etter egen smak | Garderobemekka

Skyvedører med speil og glass

Be om pristilbud

Skyvedører med speil og glass

Be om pristilbud

Skyvedører med mange vakre muligheter

Du kan fritt velge design på skyvedørene, helt etter egen smak – med kombinasjoner av speil og glass, og dekor med sprosser. Velg lyse og stilrene farger eller mørke og dramatiske kombinasjoner. La skyvedørene komplettere interiøret, der de glir stille over doble spor og sparer plass. Kvaliteten ligger i detaljene.

Alle skyvedører levert av Garderobemekka produseres på mål for optimal utnyttelse av plassen.

SLIK DESIGNER DU DIN SKYVEDØRSGARDEROBE

Vi har alle vår egen smak når det kommer til innredning og stil, og valgmulighetene for skyvedørsgarderoben er mange. Med tre enkle steg er du i mål med designet.

Front skyvedørsgarderobe

1.  Velg skyvedørsfront

Fronten er selve dørbladet på skyvedøren. Den kan være en hel plate eller deles opp og settes sammen med ulike farger og materialer.

Profilen er rammen rundt skyvedøren

2. Velg profil

Profilen er rammen rundt dørbladet. Vår solide aluminiumsprofil får du i flere farger: svart, hvit, sølv eller bronse.

Sprosser og dekor til skyvedørsgarderobe

3. Velg dekor

Dørene kan deles opp på ulike måter, både vertikalt og horisontalt med sprosser. Man kan dele opp selve dørbladet, eller man kan feste dekorlister utenpå.

Skyvedørsfronter

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Skyvedører med speil

Speil kan få et rom til å virke større og lysere. For å få maksimalt ut av det naturlige lyset i et rom er det smart å innrede med massevis av speilblanke flater og glass som kan reflektere og fordele lyset best mulig. I tillegg jobber det perfekt på lag med sprosser i aluminium. – Samt at du kjapt kan sjekke antrekket før du skal gå.

 

Du finner Garderobemekkas speil i disse tonene: klart, sotet eller bronse.

Speil klart

Klart speil

Speil sotet

Sotet speil

Speil bronse

Bronsefarget speil

Alle skyvedører med speil leveres med sikkerhetsfolie på baksiden.

Be om pristilbud

Skyvedører med speil og frostet glass, svarte profiler og svarte sprosser

Skyvedører med farget glass

Skyvedører med farget glass blir mer og mer populært, ikke bare fordi det er estetisk flott, men det gir også en en følelse av kvalitet og stil til garderoben. Vi har valgt ut noen av våre mest populære farger til vårt standard sortiment, som vi kan levere raskt.

Her ser du våre standardfarger:

Farget glass sort

Svart

Farget glass sort

Svart matt

Farget glass grå metallic

Grå metallic

Farget glass grå

Grå

Farget glass beige

Beige

Farget glass hvitt

Hvitt

Farget glass klar hvitt

Klart hvitt

Farget glass matt hvitt

Hvitt matt

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Skyvedører med farget diamantglass

Diamantglass er et ekstra sterkt herdet lakkert glass. Dersom man skulle være virkelig uheldig å knuse det så knuser ikke dette glasset i skarpe biter, men granulerer i små uskarpe glasskorn. –Trygt og smart dersom man har barn som elsker å herje rundt.

Dette glasset lakkeres på baksiden og du kan få det enten i standardfargene som vist under, eller slå deg løs med fargekart og personlige ønsker.

HerdetGlass RAL9005

RAL 9005 Black

HerdetGlass RAL7011

RAL 7011 Iron Grey

HerdetGlass RAL7015

RAL 7015 Slate Grey

HerdetGlass RAL7042

RAL 7042 Troc Grey

HerdetGlass RAL7035

RAL 7935 Light Grey

HerdetGlass RAL901

RAL 9010 Polar White

Slipp kreativiteten løs med farger

Har du en farge som du er spesielt glad i? Det kan være en veggmalingsfarge du vil matche garderoben med, eller kanskje du bare ønsker deg en fargeklatt i rommet.

Når du velger skyvedører med diamantglass kan du velge din favorittfarge fra hele den omfattende RAL-skalaen på skyvedørene fra Garderobemekka, så lager vi dem spesielt til deg.

Unytt plassen med skyvedører i alle rom!

Be om pristilbud

skyvedører mellom stue og kontor

Dører med gjennomsiktig glass

La industrielle detaljer i svart kombinert med glass gi garderoben din et moderne særpreg. Garderobemekka leverer både klart, sotet og frostet glass, men vi kan også levere mange andre typer gjennomsiktig glass – ta med ideen din til oss, så hjelper vi deg i mål.

Skyvedører med gjennomsiktig glass passer også perfekt som romdeler, og er et rimelig alternativ til smijernsdører som gir den samme «New-York-loft-stilen» som er så populær.

Skyvedører i ekte smijern

Våre eksklusive skyvedører i ekte smijern er for deg som ønsker å legge det lille ekstra i boligen din. Skyvedørene blir håndlaget etter dine ønsker og behov, noe som gir deg et unikt produkt, spesiallaget kun for deg.

Skyvedørene kan festes i taket, på veggen eller i kombinasjon med faste glasselementer. Normalt er skyvedørsløsninger enfløyet eller tofløyet, men vi har også løsninger for større åpninger. Du kan velge mellom klart, sotet, frostet og farget glass i skyvedørene.

Skyvedører i ekte smijern leveres av vårt søsterselskap Glassmester1. Les mer om skyvedører i smijern her.

Prismatch*:

Vi skal ha markedets beste pris – uansett om du kun kjøper skyvedørsfronter, kun innredning eller komplett skyvedørsgarderobe; om du ønsker garderoben ferdig montert eller monterer selv. Vi matcher ethvert tilbud du får fra våre konkurrenter. Dermed kan du være trygg på at du får den beste kvaliteten til den beste prisen hos oss. Uansett.

Les mer om vår prismatch* her

Kvalitet og delikate detaljer

Garderobemekka Fredrikstad

Profilen – rammen til skyvedørene

Profilene er rammen rundt skyvedørene, og vakre skyvedører fortjener en innramming som bringer fram skjønnheten i dem.

Profilene fra Garderobemekka får du i 4 forskjellige farger; svart, hvit, sølv og bronse.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Delte skyvedører i ulike materialer

Når du skal sette sammen en skyvedørsgarderobe har du utallige kombinasjonsmuligheter – du kan velge samme materiale på alle dørene, eller sette sammen dører av ulike materialer og farger slik du ønsker. Du kan til og med dele opp ett og ett dørblad og felle inn forskjellige typer glass eller speil – helt etter din personlige stil og smak. Dørene blir delt opp med gjennomgående sprosser i fargene svart, hvit eller sølv.

garderobe med masse plass

Dekorer med sprosser

Flatene kan brytes opp med sprosser om du ønsker å endre uttrykket, eller gi en spesiell designeffekt til skyvedørsgarderoben. Hvert dørblad kan deles med vertikale eller horisontale sprosser. Pålimte sprosser brukes når man har samme materiale på hele dørbladet, mens gjennomgående sprosser brukes der man deler opp og mikser materialer på samme dørblad.

Sprossene er produsert i aluminium, og har samme farger som profilene: svart, hvit eller sølvfarget – og kommer i to ulike tykkelser.

Lyden av kvalitet

Har kvalitet en lyd, tenker du kanskje? Sannheten er at en skyvedørsgarderobe av riktig god kvalitet ikke skal gjøre så mye ut av seg – dører som lukker seg mykt og stille, som aldri sporer av og som holder seg like fin år etter år. 

Vår ledestjerne er kvalitet, gode materialer og fagkunnskap. Disse tre ingrediensene gjør at vi kan jobbe smart, lage gode og varige skyvedørsgarderober samtidig som vi holder vår prismatch: Topp kvalitet til markedets beste totalpris.

skyvedører med sotet speil og svarte profiler og sprosser

Vil du vite mer?

I vår blogg finner du inspirerende og faglige blogginnlegg og artikler så du kan lese mer om hva vi leverer og hva du bør tenke på i planleggingen av din egen skyvedørsgarderobe.

Her kan du blant annet lese:

Hent inspirasjon i vårt bildegalleri og se eksempler på skyvedører og innredning levert av oss på vår referanseside.

Vi gir deg vårt prisløfte

Topp kvalitet til markedets beste totalpris

Her får du vårt prisløfte
Garderobespesialister

Vi har erfarne garderobespesialister som hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Skreddersydde løsninger

Den nye skyvedørsgarderoben er skreddersydd til deg og boligen din, slik at du får en skyvedørsgarderobe du kan ha glede av i mange år fremover.

Ferdig montert

Når skyvedørsgarderoben skal monteres, kan du enten gjøre det selv eller overlate hele jobben til oss. Vi har egne montører med lang erfaring, dersom du ønsker hjelp til monteringen.

Best på pris

Hos oss får du markedets beste pris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Ikon kvalitet
Kvalitet fra A-Å

Selvsagt synes kvaliteten allerede på utsiden av skyvedørsgarderoben, men for oss handler kvalitet også om trygghet. Hos Garderobemekka gjennomføres arbeidet til avtalt tid og avtalt pris.

Et bærekraftig valg

Garderobemekkas skyvedører produseres i våre egne fabrikker på Lørenskog og i Trondheim. Å kjøpe skyvedørsgarderobe hos oss er et bærekraftig valg.