Prisløfte - Best på pris | Skyvedørsgarderobe | Garderobemekka

PRISMATCH – MARKEDETS BESTE PRIS

Hos Garderobemekka har vi prismatch: Vi skal ha markedets beste pris – uansett om du kun kjøper skyvedørsfronter, kun innredning eller komplett skyvedørsgarderobe; om du ønsker garderoben ferdig montert eller monterer selv. Vi matcher ethvert tilbud du får fra våre konkurrenter. Dermed kan du være trygg på at du får den beste kvaliteten til den beste prisen hos oss. Uansett.

Dette er vår prismatch:
  • Legg frem et skriftlig tilbud på identisk produkt (samme kvalitet, evnt. tjenester, og leveringstid) fra en av våre konkurrenter, så matcher vi tilbudet.
  • Tilbudet MÅ være skriftlig fra en av våre konkurrenter og inneholde konkurrentens navn, organisasjonsnummer og kontaktinformasjon, produktspesifikasjoner, evnt. tjenester, leveringstid, samt salgs- og leveringsbetingelser.
  • Prismatch har ikke tilbakevirkende kraft.

Garderobemekka har solide eiere, og det er derfor helt trygt å handle hos oss. Vi tilbyr også betalingsutsettelse. Trygt for oss, og trygt for deg.

Design, sikkerhet og kvalitet hånd i hånd

I garderoben er det indre like viktig som det ytre, og en skyvedørsgarderobe fra Garderobemekka skal oppfylle alle funksjoner med aller beste kvalitet. 

For oss handler kvalitet også om trygghet. Vi kan forsikre deg om at alle funksjoner og materialer holder aller høyeste kvalitet – stillegående skyvedører som aldri sporer av, oppdatert design og eksklusive materialer som holder seg like fine år etter år. Ingen kompromisser. En skyvedørsgarderobe som holder høy standard og eksklusiv følelse innenfra og ut. 

På garderobemekka.no finner du et lite utvalg av skyvedører vi har levert og montert. Hver eneste skyvedør er skreddersydd etter kundens ønsker, behov, plass og budsjett. Se flere referanser på garderobemekka.no

15 års garanti på hjulsystem

Hjulene er solide og blir ikke slitt. Dersom du skulle være så uheldig å ødelegge hjulene fordi du f.eks. skyver hjulene over en stein i skinnene får du nye hjul i en av våre butikker – helt gratis!

Gratis hjemmebesøk

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Avsporingssikring

Gulvskinnen til skyvedøren har en bunnprofil med innebygget avsporingssikring slik at bunnhjulet alltid holdes på skinnesporet.

Gratis hjemmebesøk

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Soft Close / demping

Soft Close gjør at skyvedørene lukker seg mykt, stille og trygt – ingen slamring eller fare for klemte små fingre. Soft Close kan enten monteres når du bygger garderoben, eller den kan ettermonteres.

Gratis hjemmebesøk

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!