Vanlige spørsmål og svar | Garderobemekka

VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene vi får. Finner du ikke svar på det du lurer på? Ta kontakt.

Hvor mye koster en skyvedørsgarderobe hos dere?

Prisen kommer an på flere faktorer. I vårt blogginnlegg «Hva koster en skyvedørsgarderobe» kan du lese mer om hvordan du selv kan påvirke prisen på garderoben. Her finner du også flere priseksempler.

Hvordan ta riktige mål av garderoben?

Å måle opp rommet som garderoben skal monteres i er ikke så vanskelig, men det er veldig viktig å få det riktig. Vær nøye, for målene dine blir utgangspunktet for planleggingen og tegningene fra Garderobemekka.

Les vår oppmålingsguide «Hvordan ta riktige mål» for en mer detaljert beskrivelse av hvordan du tar riktige mål av garderoben

Hvordan lages skyvedørene?

Lurer du på hvordan vi lager din skyvedørsgarderobe? I vårt blogginnlegg «Slik produseres våre skyvedører» kan du se hvordan vi monterer skyvedørene sammen steg for steg på vår fabrikk i Lørenskog.

Tilbyr dere montering av garderoben?

Du bestemmer selv hvordan din nye skyvedørsgarderobe skal monteres og leveres: du kan hente den selv eller få den levert hjem, montere selv eller sette bort jobben til våre erfarne montører.

Her finner du mer informasjon om montering.

Kan jeg få hjelp til oppmålingen?

Er du usikker på oppmålingen ber du om uforpliktende pristilbud basert på dine egne omtrentlige mål først, og så kommer vi og kontrollmåler i etterkant dersom du ønsker det.

Les vår oppmålingsguide «Hvordan ta riktige mål».

Må garderoben forskuddsbetales?

30% av kjøpesummen må forskuddsbetales før garderoben settes i bestilling. Resten betales ved henting av garderoben. Ved frakt og/eller montering må resterende kjøpesum betales i forkant.

Garderobemekka tilbyr i samarbeid med Ekspress Bank betalingsutsettelse på inntil 9 måneder. Du betaler ingen renter i den betalingsfrie perioden, og kan på denne måten utsette betalingen av garderoben til den er levert. Trygt for deg – og trygt for oss.

Hvordan planlegge min nye skyvedørsgarderobe?

Fordelen med en med en skreddersydd garderobe kontra en masseprodusert garderobe, er at du selv bestemmer hvordan den skal være, både når det gjelder utseende, design og innhold. Skyvedørene designes nøyaktig slik du ønsker. Ut i fra ditt eget behov for klesoppbevaring, plass og bruksområde kan du sette sammen en garderobeinnredning som dekker behovene dine.

I vårt blogginnlegg «Slik planlegger du din nye skyvedørsgarderobe» finner du tips og råd til hva du bør tenke på før du setter i gang.

Hva bør jeg tenke på ved valg av innredning?

Fordelen med en skreddersydd garderobeinnredning kontra en masseprodusert innredning er at du selv bestemmer hvordan den skal være. Ut i fra ditt eget behov for klesoppbevaring, plass og bruksområde kan du sette sammen en garderobeinnredning som dekker behovene dine.

I vårt blogginnlegg «Smart innredning til garderoben» finner du tips og råd til hva du bør tenke på før du setter i gang.