Smart innredning til garderoben - blogg | Garderobemekka

Smart innredning til garderoben

Mange drømmer om mer oppbevaringsplass, men ofte er det smart og funksjonell innredning til garderoben som gir maksimal utnyttelse av plassen du har tilgjengelig. Og når klær og tilbehør har en fast plass, sparer du tid i hverdagen og det blir det enklere å finne det du leter etter.

åpen skyvedørsgarderobe med innredning

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Heng opp klærne dine

Garderobestenger er ingen revolusjonerende nyhet innen klesoppbevaring, men det er med god grunn denne klassikeren har fått bli. Garderobestenger gir god og enkel oversikt over klærne man har, er svært plassbesparende og kan også spare deg for både tid og ekstra stryking. Vi anbefaler å tenke garderobestenger i flere etasjer når du planlegger innredning til garderoben. Det er en god måte til å få utnyttet plassen og høyden.

Fleksible hyller

Når man skal innrede en garderobe, vil man ganske fort erfare at det er en hel del som skal få plass der inne. Tradisjonelle hyller gir god plass til mange klær på samme plass og er perfekte til gensere, bukser og strikk. Du kan også utnytte kronglete hjørner med en åpen hylleløsning som er kjempefin til å dele inn med vakre kurver eller bokser.

smart innredning til garderoben med garderobestenger i flere høyder
smart innredning til garderoben med skuffer, hyller og garderobestenger

Alt på sin plass

Skuffeinnredning gjør det lettere å holde orden i klærne dine, samtidig som du får mye bedre oversikt over hva du har. Garderobemekka har to typer skuffer; kvalitetssterke skuffer i tre og slitesterke trådkurver som gir deg kjapp oversikt over innholdet. Plasser alltid treskuffer i den nederste delen av garderoben, slik at det er lett å komme til. Trådkurvene kan du ta helt ut og bytte om som du vil, slik at disse passer perfekt for sesongklær. Trådkurvene gir dessuten ekstra lufting og er fine til oppbevaring av f.eks. treningstøy. Både treskuffer og trådkurver kan kan trekkes helt ut, så du enkelt kommer til klær og småting som kan ha havnet innerst. Skuffene kan leveres med soft-close, så du bare kan gi dem et lite puff og de lukkes stille av seg selv.

Et alternativ til den faste innredningen er innredningsstativene som står på gulvet. Disse står fritt og trenger ikke å skrus fast i veggen. Innredningsstativene kommer og så i en smalere variant, smart f.eks. i en gang eller et lite rom.

smart innredning til garderoben med skuffer, trådkurver, hyller og garderobestenger
smart innredning til garderoben med innredningsstativer

Aldri mer krøllete bukser

Krøllete bukser unngår du ved å henge dem pent på et smart bukseuttrekk. Du folder ganske enkelt buksen over hengeren, så får du fint plass til 12 bukser side om side.

Plass til flere sko

Garderobemekka har flere varianter av skohyller, alt etter hvilke favoritter du har i garderoben. Disse er tilpasset både garderobeinnredningen og innredningsstativene. En smart og allsidig løsning er en uttrekkbar skohylle i to trinn som gir deg enklere tilgang til skoene dine. Denne skråstilte hylla er spesielt fin til flate sko, herresko og kanskje fjellstøvlene? Det andre er stativet er spesielt godt egnet for høyhælte sko. Dette har også to trinn, slik at det er plass til to par sko i dybden, og kan trekkes ut som enkeltskuffer.

bukseheng er smart innredning til garderoben
skohyller for lave og høye sko

Walk-in-garderobe

Vår fleksible garderobeinnredning egner seg også godt til walk-in-garderober. På vår referanseside for innredning finner du uendelig mange kombinasjoner og oppsett av innredning til garderoben, alt fra standard innredningspakker til fast lav pris og innredningsstativer til skreddersydd garderobeinnredning og walk-in-garderober spesialdesignet for våre kunder.

Vi leverer er både skyvedører og innredning til garderoben i alle prisklasser.

Premium Hvit Walk-in Bredde 237 (1)_600x600
Premium Svart Vinkel innrednings garderobe Bredde 213 x 197 cm_600x600

Åpen eller lukket garderobe?

Om du ønsker deg en åpen garderobe eller muligheten til å lukke igjen garderoben bak personlig designede skyvedører, hjelper vi deg med tips til smarte løsninger. Sammen skaper vi en garderobe som passer behovene dine og utnytter plassen maksimalt.

Vi leverer både skyvedører og innredning til garderoben i alle prisklasser.

Vi hjelper deg å designe drømmegarderoben din!

Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi tilbyr også digital tegnetime hvor vi med vårt digitale verktøy hjelper deg å tegne din nye garderobe hjemmefra.

Vi ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Garderobeselger Anita hjelper kunde å designe sin egen skyvedørsgarderobe

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!