Referanser - skyvedørsgarderober | Garderobemekka

Referanser

Garderobemekka er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vi er fokusert på å ha de mest fornøyde kundene og våre kunder kan forvente kvalitet i alle ledd fra A-Å. Derfor deler vi bilder, tatt av våre montører, av skyvedører og innredning levert og montert av oss. Slik at du kan føle deg trygg på at vi lever opp til vårt slagord. Og finne inspirasjon til din egen drømmegarderobe!

Skyvedorer_02_600x600

Skyvedører levert av oss

Her finner du et lite utvalg av skyvedører vi har levert og montert. Hver eneste skyvedør er skreddersydd etter kundens ønsker, behov, plass og budsjett. Klikk her for å komme til bildegalleriet.

garderobeinnredning skreddersydd etter behov med hyller, kurver, skuffer og garderobestenger, spesialtilpasset på mål

Innredning levert av oss

Både skyvedører og innredning spesialtilpasses etter kundens behov, ønsker, plass og budsjett. Her finner et lite utvalg av garderobeinnredning levert og montert av oss. Klikk her for å komme til bildegalleriet.

skuffer fra garderobemekka

Kvaliteten ligger i detaljene

Skyvedører og innredning som lukker seg mykt og stille, som aldri sporer av og som holder seg like fine år etter år. Her kan du se detaljene som definerer kvaliteten på våre skyvedørsgarderober. Klikk her for å komme til bildegalleriet.

Hjørnegarderobe med skyvedører og innredning skreddersyd på mål

Referanseprosjekter

Her  finner du et lite utvalg av skyvedørsgarderober levert og montert av oss, med bilder og beskrivelser av hvert prosjekt. Klikk her for å komme til oversikten over våre referanseprosjekter.

skyvedørsgarderobe med hvitt glass og sprosser i aluminium

Kundehistorier

Her vil du etter hvert finne våre kunders tilbakemeldinger til oss. Klikk her for å komme til oversikten over våre kundehistorier.