Skyvedørsgarderober | Best på pris | Garderobemekka

Skyvedørsgarderober

Skreddersydde skyvedørsgarderober

Det unike med skreddersydde skyvedørsgarderober kontra masseproduserte garderober, er at du selv bestemmer hvordan din nye skyvedørsgarderobe skal være. Ut i fra dine ønsker og behov setter vi sammen en unik skyvedørsgarderobe produsert spesielt for deg. Skyvedørene designer vi slik du ønsker, med kombinasjoner av glass og speil, samt sprosser som dekor.  Garderobeinnredningen skreddersyr vi etter din plass, behov og budsjett. Alle skyvedørsgarderober fra Garderobemekka produserer på mål for optimal utnyttelse av plassen. Hos oss får du markedets beste totalpris på høykvalitets skyvedørsgarderober med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

skyvedørsgarderobe med speil og farget glass og svarte sprosser og profiler
skyvedører med speil og glass og sølvfarget profiler
skyvedører med frostet glass og hvite profiler og sprosser

Skyvedører med speil og glass

Du kan fritt velge design på skyvedørene, helt etter egen smak – med kombinasjoner av speil og glass, og dekor med sprosser. Speil leveres i tonene klar, sotet eller bronse, og kan kombineres med klart, sotet, frostet eller farget glass. Du kan velge samme materiale på alle dørene, eller sette sammen dører av ulike materialer og farger slik du ønsker. Du kan til og med dele opp ett og ett dørblad og felle inn forskjellige typer glass og speil – helt etter din personlige stil og smak! Flatene kan også brytes opp med sprosser om du ønsker å endre uttrykket, eller gi en spesiell designeffekt til skyvedørsgarderoben.

Les mer om hvordan du designer dine egne skyvedører her.

Innredning i alle prisklasser

Innredning til garderoben er en kombinasjon av drømmer, kvalitet og prioriteringer – og garderobebudsjettet skal holdes. Hva er viktigst for deg når du skal velge?

Vår PREMIUM GARDEROBEINNREDNING er for deg som har høye krav til kvalitet og valgmuligheter, og som ønsker garderobeinnredning skreddersydd nøyaktig etter dine ønsker og behov. Med BASIC INNREDNINGSSTATIVER har du mange muligheter til å tilpasse garderoben til dine personlige behov, til en rimeligere pris. Vi tilbyr også ferdige INNREDNINGSPAKKER til fast lav pris. Hos oss får du garderobeinnredning i alle prisklasser!

Innredning til skyvedørsgarderobe
Innredning til garderoben skreddersydd etter behov
Innredningsstativer til skyvedørsgarderobe
Innredning i stativer til garderoben
Innredning til skyvedørsgarderobe
Innredning til garderoben til fast lav pris

Slik planlegger du din nye skyvedørsgarderobe

Før du går i gang med planleggingen kan være lurt å bestemme seg for en budsjettramme. Da kan vi hjelpe deg å finne gode løsninger innenfor rammene dine. Hos Garderobemekka får du skyvedører og innredning i begge ender av prisskalaen – og alle steder imellom. Valg av design, materialer, innredning, størrelsen på garderoben, tilpasninger og hva du vil gjøre selv er alle med på å påvirke prisen på din nye skyvedørsgarderobe. Se vårt bildegalleri og referanser, eller kom innom en av våre butikker for mer inspirasjon.

Det er mange ting å tenke på når du skal planlegge din nye skyvedørsgarderobe. Hvilken stil ønsker du deg? Hvor skal din nye skyvedørsgarderobe plasseres? Hvem skal bruke garderoben, og hva skal du oppbevare i den? Ut i fra ditt eget behov for klesoppbevaring, plass og bruksområde setter vi sammen en garderobe som dekker behovene dine.

Hos Garderobemekka står vi klare med personlig og profesjonell hjelp. Ønsker du et uforpliktende pristilbud på skyvedørsgarderobe kan du kontakte oss her eller komme innom en av våre butikker for en gratis og uforpliktende tegnetime hos oss. Husk å ta omtrentlige mål av garderoben.

Vi gleder oss til å hjelpe deg å skape garderoben du drømmer om!

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe