Garderobemekka Stavanger | Gratis veiledning og tegnetime

GARDEROBESPESIALIST

  • Skreddersydde løsninger
  • Prismatch – Best på pris!
  • Butikk i Forus
  • Egen produksjon i Lørenskog

Vi realiser din garderobedrøm!

FORUS

Luramyrveien 79
4313 Sandnes

Book gratis tegnetime

ÅPNINGSTID BUTIKK
Man-Tor: 10:00-18:00
Fre-Lør: 10:00-16:00

AVVIKENDE ÅPNINGSTIDER BUTIKK
Uke 27 – 28 + 30 –32:
Man-tor 11.00 -17.00
Fre-lør 10.00-14.00

STENGT: uke 29

ÅPNINGSTID KUNDESERVICE
Man-Tor: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-16:00

Ansatte

Frode

FRODE ALVIN JOHNSEN

Butikkleder
Tlf. +47 482 93 477
frode@garderobemekka.no

Drevet med salg siden 1991, og har 10 års erfaring fra garderobebransjen som butikkleder. Jeg er opptatt av at kunden blir sett, og får god service og oppfølging til varene er levert.

……………

Frank3

FRANK INGE PAULSEN

Salgskonsulent
Tlf. +47 988 30 410
frank@garderobemekka.no

Har bakgrunn som tømmermann i med 10 års erfaring, og 1.5års erfaring som interiørmontør. Er en glad person som er veldig opptatt av god kundebehandling og er veldig prisbevisst.

……………

TorArne_2

TOR ARNE MOSS WESTLUND

Regionleder Sør-Norge
Tlf. +47 90 55 75 00
torarne@garderobemekka.no

Har jobbet med kunder og salg hele yrkeslivet sitt, og er brennende opptatt av å se kundene og følge dem opp.

……………

REFERANSER

Se våre bildegallerier med

VELKOMMEN TIL GARDEROBEMEKKA
FORUS

Garderobemekka Forus åpnet 4. mai 2023 i Luramyrveien 79, 4313 Sandnes. Her finner du en stor utstilling av skyvedørsgarderober, du kan hente inspirasjon og få gratis råd og veiledning. Butikken preges av profesjonalitet, personlig service og har en åpen og luftig atmosfære. Vi ser frem til å planlegge og tegne din drømmegarderobe!

Garderobemekka er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vi er en totalleverandør, noe som betyr at vi tar ansvar for alt du ønsker rundt ditt garderobekjøp. Gjennom våre butikker i Oslo, Asker &Bærum, Lørenskog, Trondheim, Fredrikstad og Forus betjener vi store deler av landet. Du kan BOOKE GRATIS TEGNETIME i butikk eller digitalt, hvor vi hjelper deg å tegne din nye garderobe hjemmefra.

Vi har egen produksjon på Lørenskog og i Trondheim, der skyvedørene tilpasses nøyaktig slik du ønsker. Lokal produksjon av våre skyvedører sikrer oss kort vei til produktet og sentral plassering for de av våre kunder som ønsker å hente sine garderober selv. Med lokal produksjon er kjøp av skyvedørsgarderobe hos oss et bærekraftig valg.

Garderobemekka er eid av Glassmester1 AS, som har levert skyvedører med speil og glass i over 40 år. Gjennom Glassmester1 har vi gode innkjøpsavtaler på glass og aluminium, noe som betyr at vi kan tilby deg som kunde svært god kvalitet til konkurransedyktig pris.

Vi er fokusert på å ha de mest fornøyde kundene og våre kunder kan forvente kvalitet i alle ledd fra A-Å.

Derfor er vårt slagord: Når kvalitet er en selvfølge

 

GARDEROBEMEKKA FORUS

Hos oss får du:

Vi hos Garderobemekka Forus ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Book gratis tegnetime

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste totalpris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.