Kvaliteten ligger i detaljene - bildegalleri | Garderobemekka

Kvaliteten ligger i detaljene

Garderobemekka er spesialist på høykvalitets skyvedørsgarderober skreddersydd etter kundenes ønsker, behov, plass og budsjett. Kvaliteten ligger i detaljene. Skyvedører som lukker seg mykt og stille, som aldri sporer av og som holder seg like fine år etter år. Skuffer og trådkurver med 100% uttrekk. Her ser du detaljene som definerer kvaliteten på våre skyvedørsgarderober.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!

Om Garderobemekka

GARDEROBEMEKKA er din nye kvalitetsleverandør av skreddersydde skyvedørsgarderober. Et selskap etablert av Glassmester1 AS – Mester på glass.

Glassmester1 AS har levert skyvedører med speil og glass i over 40 år. Gjennom etableringen av datterselskapet Garderobemekka AS i mai 2020 styrker Glassmester1 sin posisjon som en totalleverandør av glass til interiør.

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste totalpris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Garderobemekka har på kort tid vokst til å bli en av Norges største leverandører av skreddersydde skyvedørsgarderober til privatmarkedet. På denne siden legger vi fortløpende ut noen av våre referanser: skyvedørsgarderober levert og montert av Garderobemekka. Og vi oppfordrer våre kunder til å gi oss sin ærlige tilbakemelding på google eller facebook.

Våre ansatte har lang erfaring fra garderobebransjen, og er opptatt av at du skal føle deg trygg gjennom hele prosessen. Derfor benytter vi kun leverandører som leverer høy kvalitet, har rask leveringstid og samtidig gunstige priser. Våre garderobespesialister hjelper deg å planlegge og tegne din drømmegarderobe og Garderobemekkas egne montører kjenner produktene våre til fingerspissene og sikrer deg 100% ferdig resultat.

Vi bestreber å leve opp til vårt slagord og mantra:

Når kvalitet er en selvfølge