Garderobe inspirasjon - bilder, blogg og referanser

Garderobe inspirasjon

Be om pristilbud

Garderobe inspirasjon

Be om pristilbud

Garderobe inspirasjon

Kanskje har du allerede et helt klart bilde av hvordan din nye skyvedørsgarderobe skal se ut. Men hvis du er i tvil, så start med å finne garderobe inspirasjon – bruk Google, Instagram eller Pinterest for å se bilder av designløsninger. Se vårt bildegalleri og referanser, les vår blogg, eller kom innom en av våre butikker for mer garderobe inspirasjon. Ta utgangspunkt i stilen du har, eller ønsker skape, og ta med deg ideer, bilder, fargeprøver eller tanker til butikken, så hjelper vi deg med å definere og tegne ønskene dine. Du kan også kontakte oss her,så hjelper vi deg å designe din drømmegarderobe!

Prismatch*:

Vi skal ha markedets beste pris – uansett om du kun kjøper skyvedørsfronter, kun innredning eller komplett skyvedørsgarderobe; om du ønsker garderoben ferdig montert eller monterer selv. Vi matcher ethvert tilbud du får fra våre konkurrenter. Dermed kan du være trygg på at du får den beste kvaliteten til den beste prisen hos oss. Uansett.

Les mer om vår prismatch* her

Start med å finne garderobe inspirasjon, så hjelper vi deg å designe din drømmegarderobe!

Det er mange ting å tenke på når du skal planlegge din nye skyvedørsgarderobe. Hva er din budsjettramme? Hvor viktig er pris kontra design, materialer og optimal utnyttelse av plassen for deg? Hvilken stil ønsker du deg? Hvor skal din nye garderobe plasseres? Hvem skal bruke garderoben, og hva skal du oppbevare i den? Ut i fra ditt eget behov for klesoppbevaring, plass og bruksområde setter vi sammen en garderobe som dekker behovene dine.

Hos Garderobemekka står vi klare med personlig og profesjonell hjelp. Så snart du har bestemt deg for en budsjettramme, tar du med deg dine ideer, bilder, fargeprøver eller tanker til butikken eller tar kontakt med oss her, så hjelper vi deg med å definere og tegne ønskene dine.

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste totalpris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på skyvedørsgarderobe kan du kontakte oss her eller komme innom en av våre butikker for en gratis og uforpliktende tegnetime hos oss. Husk å ta omtrentlige mål av garderoben.

Vi gleder oss til å hjelpe deg å skape garderoben du drømmer om!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!