Skreddersydd skyvedørsgarderobe | Skyvedør og innredning

Skyvedørsgarderober

Be om pristilbud

Skyvedørsgarderober

Be om pristilbud

Skreddersydde skyvedørsgarderober

Garderobemekka er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober. Alle våre skyvedørsgarderober produseres på mål for optimal utnyttelse av plassen. Det betyr at uansett hvilken form, størrelse eller høyde rommet ditt har, så kan vi tilpasse garderoben, selv til de vanskeligste romdimensjoner.

Design din egen skyvedørsgarderobe

Det unike med skreddersydde skyvedørsgarderober kontra masseproduserte garderober, er at du selv bestemmer hvordan din nye skyvedørsgarderobe skal være. Ut i fra dine ønsker og behov setter vi sammen en unik skyvedørsgarderobe produsert spesielt for deg. Skyvedørene designer vi slik du ønsker, med kombinasjoner av glass og speil, samt sprosser som dekor.  Garderobeinnredningen skreddersyr vi etter din plass, behov og budsjett. Skyvedørsgarderoben produseres på mål for optimal utnyttelse av plassen.

skyvedører med speil og glass

Vi designer skyvedørene nøyaktig slik du ønsker med kombinasjoner av speil og glass og sprosser som dekor.

garderobeinnredning med skuffer, hyller, trådkurver, skohyller, bukseheng og garderober

Innredningen til garderoben skreddersyr vi etter din plass, behov og budsjett.

Hjørnegarderobe med skyvedører og innredning skreddersyd på mål

Både skyvedører og innredning produseres på mål for optimal utnyttelse av plassen. Se flere referanser.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!

Skyvedører med mange vakre muligheter

Du kan fritt velge design på skyvedørene, helt etter egen smak – med kombinasjoner av speil og glass, og dekor med sprosser. Speil leveres i tonene klar, sotet eller bronse, og kan kombineres med klart, sotet, frostet eller farget glass. Du kan velge samme materiale på alle dørene, eller sette sammen dører av ulike materialer og farger slik du ønsker. Du kan til og med dele opp ett og ett dørblad og felle inn forskjellige typer glass og speil – helt etter din personlige stil og smak! Flatene kan også brytes opp med sprosser om du ønsker å endre uttrykket, eller gi en spesiell designeffekt til skyvedørsgarderoben.

Her kan du lese mer om skyvedører med speil og glass.

skyvedører med sotet speil og svarte profiler og sprosser
Skyvedører med speil

Speil kan få et rom til å virke større og lysere, og er spesielt populært på garderoben i gangen. Velg mellom klart, sotet eller bronse speil på skyvedørene.

skyvedører med farget glass
Skyvedører med farget glass

Hos oss kan du velge mellom mer enn 2000 farger på skyvedørene. Vi hjelper deg å lage en drømmegarderobe som ingen har maken til. Les mer om våre skyvedører.

skyvedører med klart glass og svarte profiler og sprosser brukt som romdeler
Skyvedører med klart glass

La industrielle detaljer i svart kombinert med glass gi garderoben din et moderne særpreg. Vi leverer både klart, sotet og frostet glass. Les mer om våre skyvedører.

Innredning i alle prisklasser

Det fine med plassbygde skyvedørsgarderober er at innredningen også kan skreddersys etter din plass, behov og budsjett. Vi leverer alt fra spesialtilpasset garderobeinnredning som er skreddersydd nøyaktig til å passe rommet og dine innredningsbehov, til modulbaserte innredningsstativer, og ferdige innredningspakker til fast lav pris.

Her kan du lese mer om vår innredning i alle prisklasser.

Innredning til skyvedørsgarderobe
Premium garderobeinnredning

Vår premium garderobeinnredning er for deg som har høye krav til kvalitet og valgmuligheter, og som ønsker innredning skreddersydd nøyaktig etter dine ønsker og behov.

Innredningsstativer til skyvedørsgarderobe
Basic innredningsstativer

Med basic innredningsstativer har du mange muligheter til å tilpasse garderoben til dine personlige behov, til en rimeligere pris.

Innredning til skyvedørsgarderobe
Innredningspakker

Vi tilbyr også ferdige innredningspakker til fast lav pris. Dette er rimelige pakkeløsninger laget for å treffe de generelle oppbevaringsbehovene i en ordinær garderobe.

Slik planlegger du din nye skyvedørsgarderobe

Før du går i gang med planleggingen kan være lurt å bestemme seg for en budsjettramme. Da kan vi hjelpe deg å finne gode løsninger innenfor rammene dine. Hos Garderobemekka får du skyvedører og innredning i begge ender av prisskalaen – og alle steder imellom. Valg av design, materialer, innredning, størrelsen på garderoben, tilpasninger og hva du vil gjøre selv er alle med på å påvirke prisen på din nye skyvedørsgarderobe. Se vårt bildegalleri og referanser, eller kom innom en av våre butikker for mer inspirasjon.

Det er mange ting å tenke på når du skal planlegge din nye skyvedørsgarderobe. Hvilken stil ønsker du deg? Hvor skal din nye skyvedørsgarderobe plasseres? Hvem skal bruke garderoben, og hva skal du oppbevare i den? Ut i fra ditt eget behov for klesoppbevaring, plass og bruksområde setter vi sammen en garderobe som dekker behovene dine.

Hos Garderobemekka står vi klare med personlig og profesjonell hjelp. Ønsker du et uforpliktende pristilbud på skyvedørsgarderobe kan du kontakte oss her eller komme innom en av våre butikker for en gratis og uforpliktende tegnetime hos oss. Husk å ta omtrentlige mål av garderoben.

Vi gleder oss til å hjelpe deg å skape garderoben du drømmer om!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!