Spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober
Garderobemekka

Skreddersydde skyvedørsgarderober

GARDEROBEMEKKA er din nye kvalitetsleverandør av skreddersydde skyvedørsgarderober.
Et selskap etablert av Glassmester1 AS – Mester på glass

 

Glassmester1 AS har levert skyvedører med speil og glass i over 40 år. Gjennom etableringen av datterselskapet Garderobemekka AS styrker Glassmester1 sin posisjon som en totalleverandør av glass til interiør.

 

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste pris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

 

Vi er fokusert på å ha de mest fornøyde kundene og våre kunder kan forvente kvalitet i alle ledd fra A-Å.

Derfor er vårt slagord:

Når kvalitet er en selvfølge

Garderobespesialister

Vi har erfarne garderobespesialister som hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Skreddersydde løsninger

Den nye skyvedørsgarderoben er skreddersydd til deg og boligen din, slik at du får en skyvedørsgarderobe du kan ha glede av i mange år fremover.

Ferdig montert

Når skyvedørsgarderoben skal monteres, kan du enten gjøre det selv eller overlate hele jobben til oss. Vi har egne montører med lang erfaring, dersom du ønsker hjelp til monteringen.

Best på pris

Hos oss får du markedets beste pris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Ikon kvalitet
Kvalitet fra A-Å

Selvsagt synes kvaliteten allerede på utsiden av skyvedørsgarderoben, men for oss handler kvalitet også om trygghet. Hos Garderobemekka gjennomføres arbeidet til avtalt tid og avtalt pris.

Et bærekraftig valg

Garderobemekkas skyvedører produseres i våre egne fabrikker på Lørenskog og i Trondheim. Å kjøpe skyvedørsgarderobe hos oss er et bærekraftig valg.

Om Garderobemekka

Garderobemekka består i dag av 6 butikker og 2 fabrikk med totalt 20 ansatte. Vi er en totalleverandør, noe som betyr at vi tar ansvar for alt du ønsker rundt ditt garderobekjøp. Lokal produksjon av våre skyvedører på Lørenskog og Trondheim sikrer oss kort vei til produktet og sentral plassering for de av våre kunder som ønsker å hente sine garderober selv. Gjennom Glassmester1 AS har vi gode innkjøpsavtaler på glass og aluminium, noe betyr at vi kan tilby deg som kunde svært god kvalitet til konkurransedyktig pris. Siden oppstart 1 juni 2020 har Garderobemekka opplevd en eventyrlig vekst og har blitt godt tatt imot i markedet.

Våre butikker

Vi åpnet vår første Garderobemekka butikk i Lørenskog 18. juni 2020, vår andre butikk i Bærum 20. august, vår tredje og største butikk på Alnabru i Oslo 15. september, vår fjerde butikk i Trondheim12. november, Fredrikstad åpnet vi 1. september 2022, og og sist men ikke minst åpner vi Forus (Stavanger) 4. mai 2023. Gå ikke glipp av våre tilbud og inspirasjon! Følg oss på Facebook og Instagram.

Våre ansatte

Møt menneskene som jobber for at GARDEROBEMEKKA AS skal bli Norges største leverandør av skyvedørsgarderober, med de mest fornøyde kundene! Klikk her for en oversikt over alle våre ansatte.

Vår fabrikk

I vårt blogginnlegg «Slik produseres våre skyvedørsgarderober» kan du se hvordan vi monterer skyvedørene sammen steg for steg på vår fabrikk i Lørenskog. Med lokal produksjon er kjøp av skyvedørsgarderobe hos oss et bærekraftig valg.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!