Garderobemekka | Spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober
Garderobemekka

Skreddersydde skyvedørsgarderober

GARDEROBEMEKKA er Stor-Oslos nye kvalitetsleverandør av skreddersydde skyvedørsgarderober.
Et nytt selskap etablert av Glassmester1 AS – Mester på glass

 

Glassmester1 AS har levert skyvedører med speil og glass i over 40 år. Gjennom etableringen av datterselskapet Garderobemekka AS styrker Glassmester1 sin posisjon i Stor-Oslo som en totalleverandør av glass til interiør.

 

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste totalpris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

 

Vi er fokusert på å ha de mest fornøyde kundene og våre kunder kan forvente kvalitet i alle ledd fra A-Å.

Derfor er vårt slagord:

Når kvalitet er en selvfølge

Ikon garderobe
Garderobespesialister

Vi har erfarne garderobespesialister som hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Den nye skyvedørsgarderoben er skreddersydd til deg og boligen din, slik at du får en løsning du kan ha glede av i mange år fremover.

Hos oss får du markedets beste totalpris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Ikon sparegris
Passer ditt budsjett

Vi gir deg råd om hvilken type skyvedørsgarderobe som passer til ditt budsjett, din smak og den øvrige innredning i boligen.

Ikon kvalitet
Kvalitet fra A-Å

Selvsagt synes kvaliteten allerede på utsiden av skyvedørsgarderoben, men for oss handler kvalitet også om trygghet. Hos Garderobemekka gjennomføres arbeidet til avtalt tid og avtalt pris.

ikon Montering
Montering

Når skyvedørsgarderoben skal monteres, kan du enten gjøre det selv eller overlate hele jobben til oss. Vi har egne montører med lang og god erfaring, dersom du ønsker hjelp til monteringen.

Book gratis hjemmebesøk

Få uforpliktende pristilbud

Om Garderobemekka

Våre butikker

Vi åpnet vår første Garderobemekka butikk i Glassmester1 sine lokaler på Fjellhamar 18. juni, og vår andre butikk i Glassmester1 sine lokaler på Haslum i Bærum 20. august. Nå jobbes det på spreng med å bygge opp Stor-Oslos største utstilling av skyvedørsgarderober sammen med Glassmester1 på Alnabru i Oslo!  Butikken på Alnabru åpner i løpet av oktober. Gå ikke glipp av åpningen! Følg oss på Facebook og Instagram.

Våre ansatte

Møt menneskene som jobber for at GARDEROBEMEKKA AS skal bli Stor-Oslos største leverandør av skyvedørsgarderober, med de mest fornøyde kundene! Klikk her for en oversikt over alle våre ansatte.

Vårt slagord

Vi er fokusert på å ha de mest fornøyde kundene og våre kunder kan forvente kvalitet i alle ledd fra A-Å.

Derfor er vårt slagord:

Når kvalitet er en selvfølge

Book gratis hjemmebesøk

Få uforpliktende pristilbud