Garderobemekka | Spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober
Garderobemekka

Skreddersydde skyvedørsgarderober

GARDEROBEMEKKA er Stor-Oslos nye kvalitetsleverandør av skreddersydde skyvedørsgarderober.
Et nytt selskap etablert av Glassmester1 AS – Mester på glass

 

Glassmester1 AS har levert skyvedører med speil og glass i over 40 år. Gjennom etableringen av datterselskapet Garderobemekka AS styrker Glassmester1 sin posisjon i Stor-Oslo som en totalleverandør av glass til interiør.

 

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste totalpris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

 

Vi åpnet vår første butikk 18. juni. Vår neste butikk åpner vi 20. august. Og deretter enda en ny butikk i september/oktober. Følg med på våre nettsider!

 

Vi er fokusert på å ha de mest fornøyde kundene og våre kunder kan forvente kvalitet i alle ledd fra A-Å.

Derfor er vårt slagord:

Når kvalitet er en selvfølge

Book gratis hjemmebesøk

Få uforpliktende pristilbud

Vi har erfarne garderobespesialister som hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Den nye skyvedørsgarderoben er skreddersydd til deg og boligen din, slik at du får en løsning du kan ha glede av i mange år fremover.

Hos oss får du markedets beste totalpris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Ikon sparegris
Passer ditt budsjett

Vi gir deg råd om hvilken type skyvedørsgarderobe som passer til ditt budsjett, din smak og den øvrige innredning i boligen.

Ikon kvalitet
Kvalitet fra A-Å

Selvsagt synes kvaliteten allerede på utsiden av skyvedørsgarderoben, men for oss handler kvalitet også om trygghet. Hos Garderobemekka gjennomføres arbeidet til avtalt tid og avtalt pris.

ikon Montering
Montering

Når skyvedørsgarderoben skal monteres, kan du enten gjøre det selv eller overlate hele jobben til oss. Vi har egne montører med lang og god erfaring, dersom du ønsker hjelp til monteringen.