Kortreiste skyvedører - et bærekraftig valg | Garderobemekka

Kortreiste skyvedører – et bærekraftig valg

Visste du at Garderobemekkas skyvedører produseres i våre egne produksjonslokaler på Lørenskog og i Trondheim? Å kjøpe skyvedørsgarderobe hos oss er et bærekraftig valg.

1. juni 2020 åpnet Garderobemekka fabrikken sin i Bærum. Denne ble fort for liten, og allerede to måneder senere var en større fabrikk på Lørenskog klar til bruk. I mai 2021 var produksjonen også i gang i Trondheim, da Garderobemekkas morselskap Glassmester1 overtok den anerkjente glassmesterbedriften Kåre Larsen AS. Fordi Glassmester1 og Garderobemekka jobber med de samme materialene – glass og aluminium — har de nå felles produksjonslokaler både på Østlandet og i Trøndelag, til stor nytte for begge bedriftene.

«Synergieffekten er stor, begge bedriftene blir mer konkurransedyktige. Og i Trondheim kunne vi overta deler av den dyktige staben som allerede jobbet i lokalene, og dermed være i full produksjon på få dager», forteller Ingulf Romundstad, avdelingsleder for Garderobemekka Trondheim.

arbeidere som produserer bærekraftige skyvedører i fabrikken til garderobemekka på Lørenskog

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Hvorfor har Garderobemekka valgt å produsere i Norge?

«Det er mange gode grunner til det, som både kommer kundene og oss til gode. Miljøaspektet er blant de viktigste, vi unngår utslippene som følge av langtransport av ferdigproduserte varer fra land langt borte», forteller Tor Arne Moss Westlund, regionsleder for Garderobemekka Oslo.

For kundene er fordelene store med lokal produksjon. Leveringstiden er nødvendigvis mye kortere enn ved produksjon utenlands. Og i tillegg har butikken direkte kontroll med både produktet og leveringstiden – og de har et enda større ansvar for produktet. Eventuelle feil kan korrigeres raskt, og kommunikasjonen går knirkefritt. I Trondheim har avdelingsleder Romundstad vært mer i produksjonslokalene på Leangen enn i butikken de siste månedene, og han forteller fornøyd om de rekordkorte leveringstidene.

«Normal produksjonstid her er 3-5 uker. Men vi er fleksible, og har hatt flere ekspressleveringer på 1-2 uker, mot et tillegg. Rekorden er 3 dagers levering, da var kunden veldig fornøyd», smiler Romundstad.

Les mer her: Slik produseres våre skyvedørsgarderober

mann som produserer bærekraftige skyvedører i fabrikken til garderobemekka på Lørenskog
mann som produserer bærekraftige skyvedører i fabrikken til garderobemekka på Lørenskog

100% profesjonelle

Selv om Garderobemekka er et nytt firma, er kunnskapen i bedriften bygd opp over mange år. Dette gjelder alle ledd i prosessen, fra produksjonsavdelingen på fabrikken via garderobespesialistene du møter i butikken til montørene og de som jobber med marked og salg. Erfaring og kunnskap borger for kvalitet – som igjen gir trygghet for kunden.

«Alle folkene våre er håndplukkede og 100 % profesjonelle, med ekstremt mye erfaring og fagkunnskap på sine felt. Vi utnytter alle sin kompetanse, noe som gjør at de også blir stolte av og dedikerte i jobben sin», forteller Ingulf Romundstad.

en av garderobemekkas garderobeeksperter som hjelper kunde i butikk
en av garderobemekkas garderobeeksperter som sitter klar for å hjelpe kundene med å designe sine nye skyvedørsgarderober

God dialog – trygg investering

Fordi også fagkompetansen er kortreist, kan du ha løpende dialog med de som produserer garderoben din under hele prosessen. Dette gjør kjøpet hos Garderobemekka trygt og oversiktlig, slik det jo helst skal være når man investerer i kvalitet. Du sparer også tid ved en eventuell reklamasjon, fordi avstandene er små. Vi synes den beste reklamen er fornøyde kunder, derfor strekker vi oss langt for folk.

«Vi setter generelt dialog med kunden høyt, og fordi alle trinn i prosessen foregår her, er det lett å holde en god dialog. Fra vi får en prisforespørsel fra kunden til skyvedørsgarderoben er montert, er vi tilgjengelige for kundene. Og vi vil aller helst ha folk inn i butikken, så de kan kjenne på kvaliteten og se prøveplater på designen. Da blir garderobene best for kunden», sier Tor Arne Moss Westlund.

utstilling av bærekraftige skyvedørsgarderober hos Garderobemekka Bærum
utstilling av bærekraftige skyvedørsgarderober hos Garderobemekka Oslo

Velg bærekraftig du også!

Klikk deg inn på vår referanseside for å se bilder av skyvedører produsert på våre egne fabrikker i Lørenskog og Trondheim, og les kundenes egne historier.

Våre skyvedørsgarderober er kortreiste og av høy kvalitet – med stillegående skyvedører som aldri sporer av, oppdatert design og eksklusive materialer som holder seg like fine år etter år. Dette gjør våre skyvedørsgarderober til et bærekraftig valg.

Vil du vite mer? Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi hjelper deg selvfølgelig også med å tegne din drømmegarderobe uten at du må møte opp fysisk i butikken dersom du foretrekker det.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!