Blogg - alt innen skyvedørsgarderober | Garderobemekka

Blogg

I vår blogg finner du inspirerende og faglige blogginnlegg og artikler så du kan lese mer om hva vi leverer og hva du bør tenke på i planleggingen av din egen skyvedørsgarderobe.

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe!

Før du går i gang med planleggingen av din ny skyvedørsgarderobe kan være smart å bestemme seg for en budsjettramme. Da kan vi hjelpe deg å finne gode løsninger innenfor rammene dine.

I vår blogg finner du artikler med tips og råd til hva du bør tenke på når du skal planlegge ny garderobe. Først må du bestemme deg for hvilken stil du ønsker på skyvedørene. Deretter må du vurdere hva slags innredning du har behov for. Ta mål av rommet til garderoben, og vurder om du ønsker å montere garderoben selv eller få hjelp til dette.

I vårt bildegalleri finner du inspirerende bilder av skyvedører med ulike kombinasjoner av glass og speil, og sprosser som dekor. På vår Referanse-side har vi samlet bilder av skyvedører og innredning levert av oss, med utdypende beskrivelser av referanseprosjekter.

Ta utgangspunkt i stilen du har, eller ønsker skape, les vår blogg, og ta med deg ideer, bilder, fargeprøver eller tanker til en av våre butikker, så hjelper vi deg med å definere og tegne ønskene dine. Du kan også kontakte oss her for å høre hvordan du får mest ut av garderobebudsjettet ditt.

Vi gleder oss til å hjelpe deg å skape garderoben du drømmer om!

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste totalpris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!