Slik produseres våre skyvedørsgarderober | Garderobemekka

Slik produseres våre skyvedørsgarderober

Lurer du på hvordan vi lager din skyvedørsgarderobe? Her kan du se hvordan vi monterer skyvedørene sammen steg for steg. Det hele skjer på våre egne fabrikker i Lørenskog og Trondheim.

Kortreiste skyvedører – et bærekraftig valg

Garderobemekkas skyvedører produseres i våre egne fabrikker på Lørenskog og i Trondheim. Dette gjør skyvedørene våre kortreiste, som også er vår måte å gjøre produksjonen bærekraftig på. Dørene blir tilpasset etter nøyaktig ønske fra kunden. Dette har vi mulighet til fordi vi produserer skyvedørene selv. Ved en eventuell reklamasjon sparer du som kunde også tid, fordi avstandene er små.

Les også: Kortreiste skyvedører – et bærekraftig valg

arbeidere som produserer bærekraftige skyvedører i fabrikken til garderobemekka på Lørenskog

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Glass og speil blir målt opp og skåret til

Det hele starter med at en beskrivelse av skyvedørene blir levert til arbeiderne i produksjonen. Riktig glass og speil blir hentet frem, målt opp og skåret til. Alt glass og speil til våre skyvedørsgarderober er enten herdet, eller kommer med sikkerhetsfolie på baksiden slik at skaden minimeres dersom du skulle være så uheldig å knuse glasset eller speilet i skyvedørene.

mann som produserer bærekraftige skyvedører i fabrikken til garderobemekka på Lørenskog
speilet til skyvedøren blir skåret til

Glasset vaskes og gummilist settes på

Glasset blir så vasket nøye, før vi legger på en gummilist langs hele glasset eller speilet. Denne gummilisten beskytter glasset / speilet innvendig i profilene.

glasset på skyvedøren vaskes nøye
gummilist legges langs kanten av glasset på skyvedøren

Profilene slås sammen

Så snart gummilisten er på plass, monteres sideprofilene på. Deretter slår vi sammen topp- og bunnprofil. Alle profilene har til nå hatt en beskyttelsesfilm på seg for å bli best mulig ivaretatt til siste stund.

Skyvedørene fra Garderobemekka kommer med solide aluminiumsprofiler. Tykkelsen og styrken på profilen vår er av den beste kvaliteten som leveres av vår leverandør. Dette er en av detaljene som skiller våre skyvedørsgarderober fra andre garderober på markedet.

sideprofilene festes på skyvedøren
profilene til skyvedøren slås sammen

Hjulene monteres

Så monteres det viktigste på en skyvedør, nemlig hjulene. Våre skyvedørsgarderober har hjul med en styrke som kjennetegner en solid leverandør, her er det ikke spart på noe! Stabiliteten på hjulene er viktig.

En skyvedørsgarderobe av riktig god kvalitet skal ha dører som lukker seg mykt og stille, som aldri sporer av og som holder seg like fine år etter år. Derfor har vi 15 års garanti på hjulsystemet, og avsporingssikring på alle skyvedører. Videre har våre skinner mulighet for posisjonsfjærer som holder døren i riktig posisjon. Les mer om våre garantier og prisløfte her.

hjul festes på skyvedør til skyvedørsgarderobe
hjul festes på skyvedør til en av våre skyvedørsgarderober

Dørdemper (Soft Close) monteres

Soft Close gjør at skyvedørene lukker seg mykt, stille og trygt – ingen slamring eller fare for klemte små fingre. Soft Close kan enten monteres når du bygger skyvedørsgarderoben, eller den kan ettermonteres.

dørdemper festes på skyvedør til skyvedørsgarderobe
dørdemper festes på skyvedør til skyvedørsgarderobe

Til slutt festes sprossene

Noen ønsker å ha sprosser på dørene, og de festes helt til slutt. Overflaten vaskes igjen, og det brukes en ferdig mal for å legge sprossene helt korrekt. Sprossene limes med en dobbel tape, så elegant at du aldri kunne gjettet hva som holder dem på plass. Vi har to forskjellige størrelser på alle typer sprosser. De ser helt like ut i design og finnes i 18 mm og 28 mm.

Les mer om våre skyvedørsgarderober her.

arbeider forbereder påliming av sprosser på skyvedør til skyvedørsgarderobe
dobbeltsidig tape festes på skyvedør til en av våre skyvedørsgarderober

Pålimte eller gjennomgående sprosser

Gjennomgående sprosser benyttes når man vil ha forskjellige type speil eller glass på samme dør. Pålimte sprosser benyttes bare som dekordetalj. Hvilken størrelse på sprossene kunden velger kommer an på hvor markert eller mindre markert uttrykk kunden ønsker seg på dørene. Akkurat nå er det mest populært med 28 mm brede sprosser, som gir et markert uttrykk. 18 mm brede sprosser gir et mer minimalistisk uttrykk.

Her finner du flere tips og trender for soveromsgarderoben og garderoben i gangen

Nå er skyvedøren ferdig, og klar til å monteres … hos deg?

arbeider som legger siste hånd på produksjonen av skyvedør til en av våre skyvedørsgarderober
arbeider som bærer en skyvedør til en av våre skyvedørsgarderober produsert av Garderobemekka

Vi hjelper deg å designe din garderobedrøm!

Garderobemekka er spesialist på skyvedørsgarderober. Våre erfarne garderobespesialister hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi hjelper deg selvfølgelig også med å tegne din drømmegarderobe uten at du må møte opp fysisk i butikken dersom du foretrekker det.

Vi ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!