Hvor mye koster en skyvedørsgarderobe? | Garderobemekka

Hvor mye koster en skyvedørsgarderobe?

Noen foretrekker en garderobe til best mulig pris, mens andre setter design, materialer, funksjoner og helhet i rommet høyere. Så hvor mye koster en skyvedørsgarderobe?

Prisen på en ny skyvedørsgarderobe avhenger av flere ting. Valg av design og materialer, størrelsen på garderoben, tilpasninger og hva du vil gjøre selv, er alle med på å påvirke budsjettet. Vi gir deg en oversikt over hva som har mest å si for prisen på skyvedørsgarderoben.

Garderobemekka_1200x650

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Oslo, Bærum & Asker, Lørenskog, Fredrikstad, Forus og Trondheim, til markedets beste pris.

Bestem budsjettet

Prisen på ny skyvedørsgarderobe avhenger av hvor stor den er og hvilke løsninger du velger.

Før du går i gang med utformingen av garderoben kan være smart å bestemme seg for en budsjettramme, da kan vi hjelpe deg å finne gode løsninger innenfor rammene dine. Du finner skyvedørsgarderober i begge ender av prisskalaen – og alle steder imellom.

Det er noen grunnleggende ting som bestemmer prisen på skyvedørsgarderoben:

  • Størrelsen på garderoben
  • Materialer og kvaliteter
  • Innredning
  • Montering

Hva liker du?

Kanskje har du allerede et helt klart bilde av hvordan din nye skyvedørsgarderobe skal se ut. Men hvis du er i tvil, så start med å finne inspirasjon – bruk Google, Instagram eller Pinterest for å se bilder av designløsninger. Se vårt bildegalleri og referansesider, eller kom innom en av våre butikker for mer inspirasjon. Ta utgangspunkt i stilen du har, eller ønsker skape, og ta med deg ideer, bilder, fargeprøver eller tanker til butikken, så hjelper vi deg med å definere og tegne ønskene dine. Du kan også kontakte oss her for å høre hvordan du får mest ut av garderobebudsjettet ditt.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Størrelse

Størrelsen på den nye garderoben din har, naturlig nok, mye å si for prisen. Det handler rett og slett om hvor mange elementer man trenger for å bygge garderoben. For å beregne dette er det viktig å ta nøyaktige mål av rommet garderoben skal plasseres i. Dette får du kyndig hjelp av fra våre garderobespesialister, eller du kan lese instruksjonene om hvordan ta riktige mål og gjøre jobben selv.

Materialer og design

Forskjellen ligger naturligvis i materialvalg, grad av detaljer og bearbeiding, men også i valgmuligheter. Ulike materialer har ulike priser. Dette gjelder blant annet skyvedørsfronter og innredningsløsninger forteller Nina Bakke, Salgskonsulent i Garderobemekka.

– Når det gjelder skyvedørene, kan man dele dem opp både vertikalt og horisontalt med gjennomgående sprosser, og man kan velge ulike materialer i de ulike feltene – dette koster litt mer. Ønsker man kun å bryte opp en flate, kan man velge pålimte sprosser som et rimeligere alternativ.

Prisen på skyvedørsgarderoben kan du selv påvirke gjennom valg av materialer og design. – Den rimeligste skyvedørskombinasjonen vi har for øyeblikket er klart speil med sølv profil, tipser Nina.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Innredning – Det indre teller også

Skal du først investere i en ny garderobe bør du i samme moment tenke nøye gjennom hvordan du bruker den. Ikke bare er det viktig å bestemme designet, du bør også tenke gjennom hvordan du skal innrede slik at du får plass til alt, og hverdagen går så enkelt som mulig.

Dette er ekstra viktig dersom du skal bygge en liten garderobe eller en veldig stor garderobe. Bygger du lite må du utnytte plassen maksimalt, og gjerne i høyden, bygger du en stor garderobe er det lurt å dele den inn i soner.

Garderobemekka leverer tre ulike kvaliteter av innredning:

Se på garderobeløsningen du har i dag – hvilke elementer liker du, og hva kunne du tenke deg å forbedre? Vil du utvide garderoben? Trenger du mer plass til langt tøy, eller flere skuffer? Mer plass til sesongoppbevaring? Deler flere garderobe? Tenk gjennom hvilke behov og funksjoner du ønsker deg, hvem som skal bruke garderoben og hvor mye oppbevaringsplass som er nødvendig.

Dersom du ønsker den beste kvaliteten, men vil holde budsjettet mede, tipser Nina om at det er mulig å bygge på løsningen. “Start med en seksjon som inneholder 2-3 kurver og et heng, så kan man kjøpte til flere elementer etter hvert. Har man «stammen» er det ikke noe problem å supplere med skuffer, kurver og hyller om man ikke har budsjettet til alt man ønsker med en gang.”

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Montering

Du bestemmer selv hvordan garderoben skal monteres og leveres: hente den selv eller levert hjem, montere selv eller sette bort jobben til erfarne montører. På den måten kan du selv påvirke prisen på skyvedørsgarderoben.

Jo mer av arbeidet du kan gjøre selv, desto billigere blir det selvfølgelig. Men profesjonell montering kan være en spesielt god idé hvis det er behov for mange tilpasninger, som skjeve vinkler, ujevne gulv, synlige rør – eller andre forhold som kan gjøre oppsettingen av elementene vanskelig. Våre montører er vant til å løse slike utfordringer, så utgiften til montering kan være vel verdt det.

Sluttsummen – hva koster en skyvedørsgarderobe?

Hos Garderobemekka står vi klare med personlig og profesjonell hjelp. Ønsker du en nøyaktig pris på skyvedørsgarderoben din, kan du kontakte oss her eller komme innom en av våre butikker for en gratis og uforpliktende tegnetime hos oss.

Klikk her for priseksempler.

Vi gleder oss til å hjelpe deg å skape garderoben du drømmer om!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!