Garderobeinnredning til skyvedørsgarderobe | Garderobemekka

Premium garderobeinnredning

Be om pristilbud

Premium garderobeinnredning

Be om pristilbud

Garderobeinnredning skreddersydd etter ditt behov

Det fine med plassbygde garderober er at du også kan få spesialtilpasset garderobeinnredning. Garderoben skreddersys nøyaktig til å passe rommet og du kan innrede eksakt etter eget behov. Elsker du lange kjoler og høyhælte sko kan det være en god idé å sette av en egen plass til dem. Har du mange skjorter eller korte plagg du vil henge på kleshenger, kan du utnytte plassen smart med to garderobestenger over hverandre.

Alle våre skyvedørsgarderober er designet med grunnleggende elementer som garderobestenger og faste hyller på mål, samt skuffer og trådkurver i tre bredder.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
Innredningsmodulene

Vår garderobeinnredning er bygget opp av seksjoner. Disse seksjonene kommer i bredder på 45, 55 og 75 cm og er lette å tilpasse ditt rom og dine oppbevaringsbehov.

Dybden på selve innredningen er 50 cm, og når dørene er på plass er dybden på hele garderoben 60 cm.

Vil leverer også skyvedørsgarderober med dybde 40 cm. Disse må spesialtilpasses på stedet og har noe begrensede innredningsalternativer.

Be om pristilbud

Garderobestang

Trenger du god plass til å henge opp klær, planlegger du inn en eller flere garderobestenger. Garderobestenger tar opp lite gulvplass og kan kappes til ønsket bredde. Heng dem gjerne opp i to høyder for god utnyttelse av plassen.

Garderobestenger kommer i sølvgrå.

Ønsker du god plass til garderobestenger, gjerne i kombinasjon med trådkurver, kan våre innredningspakker til fast lav pris være et godt alternativ.

Garderobeinnredning skreddersydd på mål
Plassbesparende hyller

Hyller er perfekt til for eksempel myke strikkeplagg og rommer uendelig mye når du legger klærne i to dybder.

Velg mellom hvite og svarte hyller.
Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
Skuffer

Få god oversikt med romslige skuffer. Funksjonelle skuffer i god kvalitet gir enkel oversikt og det er lett å finne det du leter etter. Plasser alltid skuffer i den nederste delen av garderoben, slik at det er lett å komme til.

Skuffene leveres med 100% uttrekk, dvs. at de kan trekkes helt ut.

Velg mellom hvite og svarte skuffer.
Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
Trådkurver

Trådkurver gjør det enkelt å holde orden i garderoben. Du har lett tilgang og ser hva du har i skuffen og kurven ruller lett ut og inn på hjul. Når klær ligger lagret i kurv er de ventilert og unngår innestengt lukt, samtidig som det er oversiktlig og lett og se hva du har hvor.

Trådkurver leveres i sølvgrå, og med 100% uttrekk.

Foretrekker du trådkurver fremfor skuffer kan det lønne seg å gå for modulbasere innredningsstativer eller våre innredningspakker til fast lav pris.
Garderobeinnredning med bukseheng skreddersydd på mål
Bukseheng

Behold pressen i buksa! Denne buksehengeren gjør det enkelt å holde oversikt og buksene holder seg rette og pene til neste bruk. Den er uttrekkbar, ruller lett ut og inn på hjul, og gir deg god oversikt og orden.

I tillegg til bukser kan hengeren brukes til skjerf, smykker, belter o.l.

Bukseheng leveres i sølvgrå.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
Skohyller

Disse skohyllene  kan du trille ut og inn som en skuff, så du enkelt kan velge sko til dagens eventyr. Skohyllene finnes i to varianter.

Den ene består av hylleplater som rommer både pensko og boots. Hylleplatene har to trinn slik at flere sko kan settes over hverandre på samme skohylle.

Den andre består av et stativ for høyhelte sko. Denne har også to trinn, slik at det er plass til to par sko i dybden.

Skohyller leveres i sølvgrå.

grå tøykurv med stålramme til garderobe
Tøykurver

Praktiske tøykurver med stålramme, beregnet for vaskerom og som skittentøyskurv på soverommet. Kurvene passer fint til håndklær, sengetøy, treningsklær, o.l.

Velg mellom kurver i enkel og dobbel høyde. Den største kurven har avdeler som deler kurven i to deler.

Kurvene leveres med 100% uttrekk, dvs. at de kan trekkes helt ut.

Garderobeinnredning med hyller, kurver og garderobeheng
Skreddersydd garderobeinnredning

Det er mange ting å tenke på når du skal planlegge din nye skyvedørsgarderobe. Før du går i gang med planleggingen kan det være lurt å bestemme seg for en budsjettramme. Da kan vi hjelpe deg å finne gode løsninger innenfor rammene dine.

Mange drømmer om mer oppbevaringsplass, men ofte er det smart og funksjonell garderobeinnredning som gir maksimal utnyttelse av plassen du har tilgjengelig. Du kan fritt velge design på skyvedørene, med kombinasjon av speil og glass og sprosser som dekor. Les mer om skyvedører her.

Se skyvedører og garderobeinnredning levert av oss her!

Prismatch*:

Vi skal ha markedets beste pris – uansett om du kun kjøper skyvedørsfronter, kun innredning eller komplett skyvedørsgarderobe; om du ønsker garderoben ferdig montert eller monterer selv. Vi matcher ethvert tilbud du får fra våre konkurrenter. Dermed kan du være trygg på at du får den beste kvaliteten til den beste prisen hos oss. Uansett.

Les mer om vår prismatch* her

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!