Innredningsstativer til skyvedøsgarderobe | Garderobemekka

Basic innredningsstativer

Be om pristilbud

Basic innredningsstativer

Be om pristilbud

Modulbaserte innredningsstativer

Om du trenger å henge opp jakker i gangen, har massevis av sko, kjempestor eller veldig liten plass – her kan du sette sammen innredningsstativer som passer dine behov. Stativene er plassbesparende sammenliknet med garderobeinnredning og du kan bruke det selv i fuktige bad og vaskerom. Innredningsstativene er produsert i Norge og er solide og av god kvalitet. Du finner garderobestenger, kurver og annet smart tilbehør spesielt tilpasset ditt behov.

Innredningsstativer til skyvedørsgarderobe
Innredningsstativer

Garderobemekkas innredningsstativer er et modulært oppbevaringssystem i svært god kvalitet, basert på stativer i ulike bredder og varianter.

 

Bygg i bredden. Det fleksible oppbevaringssystemet er bygget opp av moduler slik at du kan utnytte plassen du har til rådighet. Disse seksjonene kommer i bredder på 35, 45, 55 og 75 cm og er lette å tilpasse til bredden på de aller fleste rom.

 

Utnytt dybden. Dybden på innredningsstativene er 40 eller 50 cm. Har du begrenset med plass kan du velge den smalere varianten av kurvsystemet.

 

Høyt eller lavt under taket? Innredningsstativene får plass så og si overalt, og du utnytte plassen i høyden ganske enkelt ved å stable modulene oppå hverandre. Innredningsstativene kommer i høyder på 60, 80 eller 100 cm, og kan bygges sammen til ønsket høyde. (Modulene bindes sammen med 4 cm høye bindestenger. Dvs. at du kan få stativer i 64, 84, 104, 124, 164, 184 og 204 cm høyde).

Innredningsstativer med garderobestang til skyvedørsgarderobe
Garderobestang

Trenger du god plass til å henge opp klær, planlegger du inn en eller flere garderobestenger. Garderobestenger tar opp lite gulvplass og kan kappes til ønsket bredde. Heng dem gjerne opp i to høyder for god utnyttelse av plassen.

Garderobestengene og festene til disse stativene leveres foreløpig bare i sølvgrå.

Be om pristilbud

Innredningsstativer med trådkurver til skyvedørsgarderobe
Trådkurver

Trådkurver gjør det enkelt å holde orden i garderoben. Du har lett tilgang og ser hva du har i skuffen og den ruller lett ut og inn på hjul. Når klær ligger lagret i kurv er de ventilert og unngår innestengt lukt, samtidig som det er oversiktlig og lett og se hva du har hvor.

Trådkurvene til innredningsstativ leveres foreløpig bare i sølvgrå.

 

Be om pristilbud

Innredningsstativer med bukseheng til skyvedørsgarderobe
Bukseheng

Behold pressen i buksa! Denne buksehengeren gjør det enkelt å holde oversikt og buksene holder seg rette og pene til neste bruk. Den er uttrekkbar, ruller lett ut og inn på hjul, og gir deg god oversikt og orden.

I tillegg til bukser kan hengeren brukes til skjerf, smykker, belter o.l.

Bukseheng leveres foreløpig bare i sølvgrå.

Be om pristilbud

Innredningsstativer med skohyller til skyvedørsgarderobe
Skostativ

Dette skostativet har skohyller du kan trille ut og inn som en skuff. Skohyllene finnes i to varianter.

Den ene består av hylleplater som rommer både pensko og boots. Hylleplatene har to trinn slik at flere sko kan settes over hverandre på samme skohylle.

Den andre består av et stativ for høyhelte sko. Denne har også to trinn, slik at det er plass til to par sko i dybden.

Skostativ og hyller leveres foreløpig bare i sølvgrå.

Be om pristilbud

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!