Garderobemekka Lørenskog | Gratis veiledning og tegnetime

GARDEROBESPESIALIST

  • Skreddersydde løsninger
  • Prisløfte – Best på pris!
  • Butikk og produksjon i Lørenskog

Vi realiser din garderobedrøm!

LØRENSKOG

Kloppaveien 10
1472 Fjellhamar

Book gratis tegnetime

ÅPNINGSTID BUTIKK
Man.-Tor.: 10:00-18:00
Fre.-Lør: Stengt

HENTELAGER
Kjennveien 155, 1470 Lørenskog
Man.-Fre.: 08:00-16:00

ÅPNINGSTID KUNDESERVICE
Man-Tor: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-16:00

Ansatte

Anita Moss Westlund er ansatt som salgskonsulent for Garderobemekka Oslo

ANITA MOSS WESTLUND

Salgskonsulent
Tlf. +47 402 30 302
anita@garderobemekka.no

30 års salgserfaring; siste 10 år fra garderobebransjen. Kjent for sin detaljkunnskap, personlige service og oppfølgning av sine kunder.

……………

Tor-Arne Moss Westerlund ansatt som Regionsleder og for Garderobemekka

TOR ARNE MOSS WESTLUND

Regionsleder
Tlf. +47 90 55 75 00
torarne@garderobemekka.no

Har jobbet med kunder og salg hele yrkeslivet sitt, og er brennende opptatt av å se kundene og følge dem opp.

……………

REFERANSER

Se våre bildegallerier med

VELKOMMEN TIL GARDEROBEMEKKA
LØRENSKOG

Garderobemekka Lørenskog holder til i samme lokaler som Glassmester1 i Kloppaveien 10 på Fjellhamar. Hos oss finner du en liten utstilling av skyvedørsgarderober, du kan hente inspirasjon og få gratis råd og veiledning. Med vår svært erfarne selger Anita er du garantert et hyggelig butikkbesøk med personlig service og intim salgsatmosfære! Vi ser frem til å hjelpe deg å planlegge og tegne din drømmegarderobe!

Garderobemekka er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vi er en totalleverandør, noe som betyr at vi tar ansvar for alt du ønsker rundt ditt garderobekjøp. Gjennom våre butikker i Oslo, Bærum og Lørenskog betjener vi hele Stor-Oslo (Oslo, Akershus, deler av Buskerud og Oppland). Du kan BOOKE GRATIS TEGNETIME i butikk eller digitalt, hvor vi hjelper deg å tegne din nye garderobe hjemmefra.

Vi har egen produksjon på Lørenskog, der skyvedørene tilpasses nøyaktig slik du ønsker. Lokal produksjon av våre skyvedører sikrer oss kort vei til produktet og sentral plassering for de av våre kunder som ønsker å hente sine garderober selv. Med lokal produksjon er kjøp av skyvedørsgarderobe hos oss et bærekraftig valg.

Garderobemekka er eid av Glassmester1 AS, som har levert skyvedører med speil og glass i over 40 år. Gjennom Glassmester1 har vi gode innkjøpsavtaler på glass og aluminium, noe som betyr at vi kan tilby deg som kunde svært god kvalitet til konkurransedyktig pris.

Vi er fokusert på å ha de mest fornøyde kundene og våre kunder kan forvente kvalitet i alle ledd fra A-Å.

Derfor er vårt slagord: Når kvalitet er en selvfølge

 

GARDEROBEMEKKA LØRENSKOG

Hos oss får du:

Vi hos Garderobemekka Lørenskog ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Book gratis tegnetime

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste totalpris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Vil du vite mer om Garderobemekka i Stor-Oslo? Les vårt blogginnlegg «Garderobemekka Stor-Oslo – 3 butikker på 4 måneder»