Garderobemekka i Oslo – 3 butikker på 4 måneder

Garderobemekka Stor-Oslo

3 butikker på 4 måneder

Det er ikke mange måneder siden Garderobemekka så dagens lys i Stor-Oslo. Men de ansatte i de tre butikkene har til sammen mange tiårs erfaring fra bransjen.

Garderobemekka i Stor-Oslo består av hele 3 ulike butikker. Den aller første av butikkene ble åpnet 1. juni og ligger på Lørenskog. Butikk nummer to åpnet 10. august og ligger i Bærum, mens butikken på Alnabru i Oslo er den største og ble åpnet 15. oktober. Tor Arne Moss Westlund er sjef for dem alle tre, og han skryter like mye av alle butikkene sine.

«Alle butikkene skal dekke alle behov for kundene. Du skal få et like godt inntrykk av sortimentet overalt, og i alle 3 butikkene møter du svært erfarne folk. Men den største butikken, Alna, har selvfølgelig aller størst utvalg av fronter og fargekombinasjoner. Og her finner du også en stor utstilling med produkter i den populære New York loft-stilen», forteller Westlund.

fasaden til Garderobemekka på Alnabru i Oslo
utstilling av skyvedørsgarderober med speil og glass hos Garderobemekka Oslo
fasaden til Garderobemekka Bærum
utstilling av skyvedørsgarderober i butikken til Garderobemekka Bærum
fasaden til Garderobemekka Lørenskog
Garderobeselger Anita hjelper kunde å designe sin egen skyvedørsgarderobe

Relasjoner, trygghet og fagkunnskap

Da den første Garderobemekka-butikken åpnet på Lørenskog, var Tor Arne Moss Westlund den eneste ansatte i butikken. Han innrømmer at det var en nokså svett periode, og han er sjeleglad for å ha fått flere med på laget etter hvert.

«Nå er det 2 ansatte på Lørenskog, 2 i Bærum og 3 i den store butikken på Alna. Våre ansatte har mellom 9 og 19 års erfaring fra garderobebransjen, så her møter du mye kompetanse! Det har vært et helt fantastisk halvår i butikkene våre, og vi ser allerede at vi trenger 3—4 ansatte til».

Tor Arne Moss Westlund har jobbet med kunder og salg hele yrkeslivet sitt, og er brennende opptatt av å se kundene og følge dem opp. Selv om det er travelt i butikken, skal kundene alltid bli møtt med et «velkommen» med én gang.

«Salg er relasjoner. En kunde er en kunde uansett, vi ønsker at alle skal få en god opplevelse hos oss. Vi byr på trygghet og fagkunnskap, og er opptatt av å avdekke kundenes behov og ønsker. Og god oppfølging er viktig, kunden skal få en tidshorisont å forholde seg til».

Vi jobber hver dag for at GARDEROBEMEKKA AS skal bli en av Norges største leverandører av skyvedørsgarderober, med de mest fornøyde kundene!

Tor-Arne Moss Westerlund ansatt som Regionsleder og for Garderobemekka
Nina Bakke ansatt som salgskonsulent for Garderobemekka Bærum og Asker
Bent Oppermann ansatt som salgskonsulent for Garderobemekka Bærum og Asker
Mikael Sving ansatt som salgskonsulent for Garderobemekka Oslo
Anita Moss Westlund er ansatt som salgskonsulent for Garderobemekka Oslo
Solveig Andrea Hildre er ansatt som salgskonsulent for Garderobemekka Oslo

Eventyrlig oppstart

At det var stort behov for en ny aktør på garderobemarkedet våren 2020, er Westlund lite i tvil om. Nordmenn er et oppussende folkeslag, og i koronaåret 2020 investerte folk i hjemmet i stedet for fritidsreiser.

«Det er veldig mye leit med pandemien. Men det har vært et fantastisk halvår i interiørbransjen. Og Garderobemekka har fått en eventyrlig mottakelse, pågangen har vært enorm fra dag 1», forteller Tor Arne Moss Westlund.

skyvedører med sotet speil og svarte profiler og sprosser
skyvedører med speil og glass

Når kvalitet er en selvfølge

Historien om Garderobemekka er ikke så lang – men vi har allerede vist at vi lever opp til vårt slagord: Når kvalitet er en selvfølge

Vi er fokusert på å ha de mest fornøyde kundene og våre kunder kan forvente kvalitet i alle ledd fra A-Å. På vår referanse-side kan du se skyvedører og innredning levert av oss; lese prosjektbeskrivelser og kundehistorier. Slik at du kan føle deg trygg på at vi lever opp til vårt slagord. Og finne inspirasjon til din egen drømmegarderobe!

Ta gjerne kontakt med oss – så hjelper vi deg med å designe din garderobedrøm!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!