Skyvedørsgarderober til gang og barnerom - Referanseprosjekt

Skyvedørsgarderober Strømmen

Skyvedørsgarderober Strømmen: en komplett skyvedørsgarderobe til gang, pluss skyvedører til garderobe på barnerom. Skyvedørsgarderoben til gang består av to skyvedører og garderobeinnredning, tilpasset på mål med bredde 2100 mm og høyde 2350 mm. Skyvedørene til barnerommet er tilpasset på mål med bredde 1050 mm og høyde 2370 mm.

Skyvedørsgarderobe til gang

Hver av de to skyvedørene på denne skyvedørsgarderoben er delt i to med gjennomgående vertikale sprosser i svart, med klart speil og svart glass på hver side. Dette gir et stort helfigur speil på midten av garderoben, samtidig som kunden har skapt et unikt design på garderoben med det svarte glasset på hver side.

Innredningen består av vår Innredningspakke Small med en topphylle og to garderobestenger tilpasset på mål, samt en seksjon med garderobeinnredning skreddersydd etter kundens behov. Seksjonen til venstre er 75 cm bred og består av tre skohyller, en trådkurv, en skuff og tre hyller. På denne måten får kunden en garderobe med god plass til alle typer klær og sko, alt fra lange frakker og kortere jakker, til ulltøy, votter, luer og skjerf, samt sko.

Skyvedører til barnerom

Skyvedørsgarderoben til barnerommet består av to skyvedører, montert utenfor eksisterende garderobeinnredning. Dørene har hvitt glass (lacobell klar hvit) på hele fronten, med sideprofiler i sølv.

…..

Skyvedørsgarderober Strømmen – levert av Garderobemekka i august 2020.

< TILBAKE TIL OVERSIKT OVER PROSJEKTER

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!