Skyvedørsgarderober til gang og soverom - Referanseprosjekt

Skyvedørsgarderober Gjerdrum

Skyvedørsgarderober Gjerdrum: Komplett skyvedørsgarderobe med skyvedører og innredning til både gang og til soverom. Skyvedørsgarderobe til gang består av to skyvedører og garderobeinnredning, tilpasset på mål med bredde 1600 mm og høyde 2350 mm. Skyvedørsgarderobe til soverom består av tre skyvedører og garderobeinnredning, tilpasset på mål med bredde 2982 mm og høyde 2885 mm.

Skyvedørsgarderobe til gang

Hver av de to skyvedørene på denne skyvedørsgarderoben er delt inn i tre felt – med klart speil i midten, og lacobell grå metallic glass i topp og bunn, og gjennomgående hvite sprosser og sideprofiler. Dette gir et lyst og elegant uttrykk.

Innredningen består av en topphylle og to seksjoner. Seksjonen til venstre er 75 cm bred og består av 2 skohyller, 2 trådkurver, 1 skuff og 1 hylle med garderobestang over. Seksjonen til høyre består av en garderobestang tilpasset på mål. På denne måten får kunden en garderobe med god plass til alle typer klær og sko, alt fra lange frakker og kortere jakker, til ulltøy, votter, luer og skjerf, samt sko.

Skyvedører til soverom

Denne skyvedørsgarderoben består av tre skyvedører. De to skyvedørene på hver side har lacobell svart glass på hele fronten, med sprosser som dekor. Skyvedøren i midten er delt inn i tre felt – med sotet speil i midten, og lacobell svart glass i topp og bunn, og gjennomgående svarte sprosser og sideprofiler.

Innredningen består av tre seksjoner, med en topphylle på tvers. Topphyllen er høy slik at det er plass til et par kofferter på toppen. De to seksjonene på hver side består av 50 cm brede trådkurver, med en hylleplate i midten og 5 trådkurver over og 5 under hylleplaten. Seksjonen i midten består av to garderobestenger tilpasset på mål. Den ene delen har plass til lange kjoler og kåper, mens den andre delen har garderobestang i to høyder og plass til kortere ting som skjorter og bukser.

…..

Skyvedørsgarderober Gjerdrum – levert av Garderobemekka i august 2020.

< TILBAKE TIL OVERSIKT OVER PROSJEKTER

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!