Tips og trender for soveromsgarderoben | Garderobemekka

Tips og trender for soveromsgarderoben

Trendforskerne er samstemte: Nå skyller det en bølge av farger inn i de tusen hjem. Hvordan vises dette i soverommene, og hvordan bør vi designe skyvedørene på soveromsgarderoben?

Soveromsgarderoben på vei inn i en mørkere trend

Tor Arne Moss Westlund er Regionsleder i Garderobemekka og vet mye om både interiørtrender og folks valg. Og han er klar i sin tale: Nå liker folk mørkere, mattere farger enn tidligere. Særlig på soverommene.

«Det er helt tydelig at folk vil innrede mykere og varmere enn før. Mange ønsker å gjøre soverommet til et lunt og trygt rede. Hvitt er fremdeles standard, men mange kunder er opptatt av det duse og rustikke. På skyvedørsgarderobene velger de fortsatt nøytrale farger, men vi er på vei inn i en mørkere trend», mener Westlund.

soveromsgarderobe med skyvedører med speil og glass

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

2000 farger

Hos Garderobemekka kan du få skyvedører i akkurat hvilken farge du vil – blant RAL-skalaens over 2000 valører er det mye å velge blant. Likevel er det lite etterspørsel etter fargede fronter. Garderoben har lang levetid, så folk velger heller å fargesette veggene sine. Men en tydelig trend på skyvedørsfronten er etterspørselen etter svarte profiler.

«Etterspørselen etter svarte profiler har eksplodert de siste 5 årene», forteller Tor Arne Westlund. «Tidligere solgte vi aldri sotete speil og mørke sprosser til damene, men de senere årene har det kommet en bølge av interesse for New York loft-stilen. Og den er fremdeles høyaktuell.»

Trendforskerne er samstemte: Nå skyller det en bølge av farger inn i de tusen hjem. Hvordan vises dette i soverommene, og hvordan bør vi designe skyvedørene på soveromsgarderoben? Les mer på garderobemekka.no
Trendforskerne er samstemte: Nå skyller det en bølge av farger inn i de tusen hjem. Hvordan vises dette i soverommene, og hvordan bør vi designe skyvedørene på soveromsgarderoben? Les mer på garderobemekka.no

Design som løfter rommet

Skyvedørene kan deles inn i ulike felter og designes helt etter kundenes ønske. Regionslederen er opptatt av å finne ut hva den enkelte kunde vil trives med, hva de liker og hvordan det aktuelle rommet ser ut. For valgmulighetene er store, og hvordan du plasserer tverrprofiler og ulike felter, påvirker atmosfæren i rommet.

«I lave rom må man være forsiktig med tverrprofiler, og man bør plassere ulike felter slik at blikket løftes oppover. Slik kan man bedre romfølelsen. Og når det gjelder speil på soverommet, er det veldig fornuftig å velge sotete eller bronsefargede speil – eller ingen speil. For speil henter inn lyset og forsterker det. Trenden sier mørkere speil på soverommet, og det er et godt valg», sier Tor Arne Moss Westlund.

skyvedører til skyvedørsgarderobe med sotet speil
skyvedører til skyvedørsgarderobe med speil og glass

Soveromsgarderober levert og montert av Garderobemekka

Garderobemekka er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Under ser du noen eksempler på soveromsgarderober vi har levert og montert. Hver eneste skyvedør er skreddersydd etter kundens ønsker, behov, plass og budsjett. Klikk her for flere referansebilder og kundehistorier.

skyvedører med hvitt glass til soveromsgarderoben til Anette-Marie Antonsen
skyvedører med speil og glass til soveromsgarderoben
Trendforskerne er samstemte: Nå skyller det en bølge av farger inn i de tusen hjem. Hvordan vises dette i soverommene, og hvordan bør vi designe skyvedørene på soveromsgarderoben? Les mer på garderobemekka.no

Vi hjelper deg å designe din garderobedrøm!

Våre erfarne garderobespesialister hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering. Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi hjelper deg selvfølgelig også med å tegne din drømmegarderobe uten at du må møte opp fysisk i butikken dersom du foretrekker det.

Vi ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!