Derfor bør trønderne velge Garderobemekka - Garderobe-inspirasjon

Derfor bør trønderne velge Garderobemekka

Visste du at skyvedørene til Garderobemekka produseres på Lade, eller at kurvsystemene kommer fra Verdal? Her kan du lese mer om dette — og om alle de andre grunnene til at en skyvedørsgarderobe fra Garderobemekka er et godt valg både for lommeboka, tålmodigheten og samvittigheten.

Å investere i en skyvedørsgarderobe er ikke noe du gjør så ofte, og valgene du tar i denne prosessen skal du leve med lenge. Da er det godt å ha gode rådgivere — som Garderobemekka Trondheims dedikerte salgskonsulent Hans Petter Ingebrigtsen. Han er kjent for å ha god nese for folks stil og smak, og for at han umiddelbart skjønner hva folk skal ha.

«Jeg har lang tids fartstid i bransjen, så jeg har god trening i å tolke kundene og hva de ønsker seg. Jeg trives med å jobbe direkte med privatkunder, for da er jeg sikker på at de får akkurat det de vil ha. Hos oss jobber ellers de beste fagfolkene i alle ledd, fra håndverkeren som lager dørene dine til montøren som får dem på plass. Og alle strekker seg langt for å få fornøyde kunder — de er jo også den beste reklamen for oss», forteller Ingebrigtsen.

velkommen til Garderobemekka Trondheim

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Lokal produksjon — best for både deg og miljøet

Når man først har bestemt seg for en forandring, blir man gjerne utålmodig. Da er det fint å vite at noen kan levere akkurat det du vil ha i løpet av kort tid. Garderobemekka har et unikt fortrinn, fordi vi faktisk produserer skyvedørene lokalt. Alle skyvedørene du kjøper i Garderobemekkas butikk er produsert noen hundremeter lenger bort, og kurvsystemene NORSCAN kommer fra Elas AS i Verdal. I tillegg til å bidra til lokale arbeidsplasser gir det deg som kunde mange fordeler.

«Miljøaspektet er viktig, kortreist produksjon sørger for minst mulig klimaavtrykk. Og så har vi en unik mulighet for å levere raskt. Vi har flere eksempler på levering i løpet av en uke eller to mot et tillegg for ekspresslevering. Rekorden er 3 dager, da var kunden veldig fornøyd! Og er det reklamasjoner, løser vi alt veldig fort med personlig oppfølging. Men førsteprioriteten er jo å gjøre en god jobb i første runde så alt blir riktig», konstaterer Ingebrigtsen.

Å satse på kvalitet er også et miljøvalg. Det gjør Garderobemekka. Hos oss får du skinner og hjul av tysk merke som varer og varer, og håndlagde skyvedører som er like fine på begge sider, og som tåler bruk i år etter år.

Les også blogginnleggene Slik produseres våre skyvedørsgarderober og Kortreiste skyvedører – et bærekraftig valg.

utstilling av skyvedørsgarderober hos Garderobemekka Trondheim
ansatt produserer skyvedører i Garderobemekkas egen produksjons

Kom og besøk butikken!

Garderobemekka har også markedets beste tegneprogram, der du får detaljerte og realistiske bilder av hvordan garderoben din kommer til å se ut. I Trondheim trenger du ikke bestille tegnetime. Du kan bare komme innom butikken når det passer deg og tenke høyt sammen med Hans Petter og Ingulf. Tegneprogrammet er også tilgjengelig på nett, men Hans Petter anbefaler å kombinere det med et butikkbesøk.

«Dialogen blir best om du kommer til butikken. Da får du se løsninger, kvaliteter og design «live», og det gir deg et mye bedre inntrykk. Mange endrer mening når de får se utvalget i butikken. Og vi vil gjerne at du skal få presentert mulighetene før du tar et valg», sier han.

Bestiller du en enkel, standard skyvedørsgarderobe, har du muligheten for å montere den selv og spare penger. Dette er svært populært i Trøndelag, og er du handy, er det en smal sak. Hjørnegarderober, derimot, anbefaler ikke Hans Petter at du monterer selv.

«Er det mye tilpasning, er det tryggest å bruke montør. Og vår montør er selvfølgelig den aller beste du kan få», smiler Hans Petter Ingebrigtsen.

garderobeekspert hjelper kundene å designe garderoben i avansert tegneprogram
garderobeekspert viser frem garderobeløsninger hos Garderobemekka

Derfor bør du velge Garderobemekka!

Garderobemekka er et godt valg både for lommeboka, tålmodigheten og samvittigheten. Våre garderobeeksperter strekker seg langt for at du skal bli fornøyd. Her kan du lese tilbakemeldingen fra to fornøyde kunder av Garderobemekka.

skyvedørsgarderobe i gang med klart glass og svarte profiler og sprosser
GODE RÅD, RASK LEVERING OG KJEMPEBRA KVALITET

Med en høy, mørk og stilig garderobe med masse plass til alle typer klær og sko har trebarnsfamilien i Trondheim fått en både praktisk og lekker gang.

«Vi er superfornøyde med jobben de har gjort! Med Garderobemekka vet vi hva vi får —gode råd, rask levering og kjempebra kvalitet», sier Trude Hammernes.

Les hele tilbakemeldingen her.

skyvedørsgarderobe i gang med klart glass og svarte profiler og sprosser
DRØMMEGARDEROBEN – RASKT LEVERT, TIL EN GOD PRIS

Lise og samboeren visste akkurat hvordan garderoben skulle se ut. Og selv om butikken i Trondheim var så rykende fersk at utstillingen ikke var ferdig montert engang, leverte de drømmegarderoben på rekordtid.

«Vi fikk garderoben vi drømte om til en god pris, og prosessen var kort og effektiv. Vi er ganske enkelt skikkelig fornøyd», sier Lise.

Les hele tilbakemeldingen her.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!