New York loft – gjør garderoben til et blikkfang - Garderobe-inspirasjon

New York loft – gjør garderoben til et blikkfang

Ønsker du å gi interiøret ditt en touch av den store verden? New York loft-stilens glassvegger med svarte profiler er blitt en stor trend, og en skyvedør er en rimelig måte for deg å få stilen i hus.

New York loft er en industriell og litt røff stil som passer godt inn i både moderne og mer klassiske hus. Den stammer, som navnet sier, fra eldre industribygg i New York som ble ombygd til røffe leiligheter, gjerne med rustikke murvegger, markante bjelker og de ikoniske glassveggene med svarte profiler. Garderobemekkas egen stilekspert, Solveig Hildre, har denne stilen som en personlig favoritt, og skjønner godt hvorfor den har slått sånn an.

«En glassvegg i denne stilen er et smykke i rommet! Den originale smijernsvarianten er stilfull og kostbar, men med skyvedører får du det samme uttrykket på budsjett», sier hun.

Les mer her: New York loft på budsjett

Garderobemekka_1240x582

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Oslo, Bærum & Asker, Lørenskog, Fredrikstad, Forus og Trondheim, til markedets beste pris.

La rommet bestemme proporsjonene

I denne stilen kan du kombinere de svarte aluminiumsprofilene med både klart, sotet eller bronsefarget speil. Vil du ikke ha speil, er hvitt, herdet glass et stilig alternativ, for eksempel i et soverom der du vil unngå å reflektere lyset så mye. Når det gjelder inndeling av feltene, har Solveig klare råd.

«Det er best å la rommet bestemme proporsjonene på skyvedørene. Dersom rommet for eksempel er lavere og bredere enn det du har på inspirasjonsbildet ditt, vil ikke uttrykket bli det samme. Ta kontakt med oss for en tegnetime, enten i butikken eller digitalt», anbefaler Solveig.

For høyden og bredden på rommet er svært avgjørende for størrelsen på rutene, og dermed for uttrykket i glassveggen. Med riktige mål i tegneprogrammene ser du hvordan det faktisk kommer til å se ut i ditt rom. Er takhøyden lav, kan du også lure øyet ved å dele inn med stående sprosser og strekke takhøyden visuelt. Dette kan fagfolkene hos Garderobemekka hjelpe deg med. De kan også bidra med råd om andre ting du bør ta hensyn til, som lyssetting og type speil i ulike rom.

Garderobemekka_1080x1080_1
Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Svart innredning kompletterer stilen

Vil du kjøre enhetlig stil fra innerst til ytterst, har du nå også muligheten til å bestille svart innredning. Dette er en svært etterspurt nykommer. Innredningen er helsvart og matcher de litt røffe, svarte profilene perfekt.

«De svarte profilene våre er i en matt utførelse som minner om smijern. Sammen med andre svarte detaljer gir de et helhetlig og stilfullt uttrykk», konkluderer Solveig Hildre.

Garderobemekka_fredrikstad_1080x1080_2
Garderobemekka_700x700_10

Vi hjelper deg å designe drømmegarderoben din!

Garderobemekka er spesialist på skyvedørsgarderober. Våre erfarne garderobespesialister hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi tilbyr også digital tegnetime hvor vi med vårt digitale verktøy hjelper deg å tegne din nye garderobe hjemmefra.

Vi ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!