Mørkt og eksklusivt – den store garderobetrenden - Garderobe-inspirasjon

Mørkt og eksklusivt – den store garderobetrenden

Mørke skyvedører med svarte detaljer er svært dominerende i trendbildet nå. Vi har fått inn flere lekre nyheter, slik at du kan få den gjennomførte stilen du ønsker deg.

«Mørke skyvedører med svarte detaljer er definitivt den store salgsvinneren i år. Og nå kommer en etterspurt nyhet i butikkene: matte, folierte fronter i svart. Det tror jeg blir årets største hit», spår garderobeekspert Solveig Hildre.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Oslo, Bærum & Asker, Lørenskog, Fredrikstad, Forus og Trondheim, til markedets beste pris.

Svart innredning

Etter lange tider med hvite og lyse interiører har den mørkere trenden tatt over, og flere og flere kunder går over til den mørke siden. Svart glass sammen med sotete speil er svært etterspurt, og med den matte nykommeren får stilen et enda mer eksklusivt preg.

«De matte frontene er ekstra stilige sammen med de svarte profilene, som også er i matt utførelse og minner om smijern. Og nå har vi også akkurat lansert svart innredning, som gjør at du kan gi garderoben en helhetlig stil fra innerst til ytterst», sier Solveig.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Svarte detaljer for gjennomført look

Men de svarte profilene er også flotte sammen med andre mørke farger. Generelt er det lett å få til en gjennomført innredningsstil hvis du går for svarte detaljer. Å bruke skyvedører for å lage vaskeromsavdeling på badet er stadig vanligere, og også her er den mørke trenden blitt veldig stor.

«Skyvedører er jo kvalitetsprodukter som varer lenge, så det er ikke her vi ser de største trendsvingningene. Men stadig flere tør velge svart, og sammen med svarte armaturer og detaljer på badet kan en mørk skyvedør med svarte detaljer virkelig bli prikken over i-en», mener Solveig Hildre.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
Skyvedører med et dempet og eksklusivt preg

Stadig mørkere soverom

Tidligere var sotet speil sammen med sølvprofiler en populær kombinasjon, og hvite profiler har vært en favoritt blant mange. Nå er de svarte profilene de klart mest foretrukne, men de andre valgmulighetene er der fremdeles. Tar du deg en tur til en av Garderobemekkas butikker, kan du prøve ulike profiler opp mot forskjellige dører og finisher og finne din egen favorittkombinasjon. Foretrekker du store kontraster eller et dusere uttrykk? Valget er ditt! Men særlig på soverommet er det vanlig å trekke mot mørkere og dusere varianter.

«De fleste velger mørke farger, svart glass og sotete speil på soverommet for et beroligende uttrykk. Men det er ikke nødvendigvis sånn at du må velge lyse farger i gangen selv om den er liten. Med riktig belysning kan mørke farger også fungere fint i en liten gang, særlig om du kombinerer med klart speil som reflekterer lyset», slår Solveig Hildre fast.

stor skyvedørsgarderobe på soverom med skyvedører med sotet speil og svarte profiler og sprosser
skyvedører med speil og glass til soveromsgarderoben

Vi hjelper deg å designe drømmegarderoben din!

Garderobemekka er spesialist på skyvedørsgarderober. Våre erfarne garderobespesialister hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi tilbyr også digital tegnetime hvor vi med vårt digitale verktøy hjelper deg å tegne din nye garderobe hjemmefra.

Vi ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!