Liten gang føles stor og romslig - Garderobe-inspirasjon

Liten gang føles stor og romslig

Skyvedørsgarderoben med speil helt ned til gulvet får den lille gangen til Ingeborg til å fremstå som større og mer romslig. Og plassen utnyttes maksimalt med smart innredning.

I et splitter nytt hus vil man gjerne gjøre alt fint, og Ingeborg Aas og samboeren var klare for å investere i en skikkelig garderobe i gangen. Og i samarbeid med fagfolkene i Garderobemekka har de lyktes i å gjøre maksimalt ut av det lille rommet.

«Gangen vår er ikke så stor, bare 5 ½ kvadratmeter, så det gjaldt å tenke lurt. Med speil fra gulv til tak oppleves rommet veldig mye større, det er stor forskjell visuelt, sier Ingeborg fornøyd».

skyvedørsgarderobe med speil i liten gang

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Gode råd

Da Ingeborg tok kontakt med Garderobemekka, visste hun én ting helt sikkert: Hun ville ha speil integrert i skyvedørsgarderoben i gangen. Men hvordan den ellers skulle se ut, visste hun ikke, verken inni eller utenpå. Heldigvis var det gode råd å få.

«Vi hadde ikke designet en garderobeløsning før, så her var vi litt på gyngende grunn. Men det var mange flotte alternativer å se på i butikken på Alnabru, og til slutt fant vi noe som ville fungere. Vi fikk gode råd om innredning, og endte til slutt med å følge en utstillingsmodell som passet vårt behov».

Gangen til Ingeborg er i utgangspunktet relativt lys, med hvite vegger og mørke gulvfliser. Dette er et godt utgangspunkt for en gang, ifølge Tor Arne Moss Westlund, regionsleder i Garderobemekka Oslo.

«Det er lurt å velge lyse farger i gangen, fordi dette ofte er et lite rom. Mørke farger krymper rommet, lyse farger utvider. Og en skyvedørsgarderobe med speil er både funksjonelt og plassbesparende. I gangen er det viktig å tenke praktisk – her gjør vi oss klar for gangen, og her tar vi imot gjester», sier han.

skyvedørsgarderobe med speil i liten gang
skyvedørsgarderobe med speil i liten gang

Speil fra gulv til tak

Ingeborg og samboeren endte opp med sotede speil fra gulv til tak med svarte rammer rundt, slik at speilet går hele veien ned og reflekterer hele gangen. Her er de helt på linje med trenden, ifølge Tor Arne Moss Westlund.

«Folk er generelt opptatt av rene linjer i skyvedørsgarderobene, og speil helt ned til gulvet er blitt veldig vanlig», forteller han.

For Ingeborg ble dette i alle fall et lykkelig valg, og hun er veldig takknemlig for alle gode råd og tips fra fagfolkene i Garderobemekka.

Vi hadde en veldig nyttig og oppklarende dialog med fagfolkene, både i butikken og da de var her på befaring. De var gode sparringspartnere, og vi kastet forslag fram og tilbake – til vi kom fram til en kjempeflott løsning for gangen vår», konkluderer Ingeborg fornøyd.

Vi hjelper deg å designe din garderobe i gangen!

skyvedører med klart speil og svarte profiler og sprosser
skyvedører med klart speil og sølvfargede profiler

Garderobemekka er spesialist på skyvedørsgarderober. Våre erfarne garderobespesialister hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi tilbyr også digital tegnetime hvor vi med vårt digitale verktøy hjelper deg å tegne din nye garderobe hjemmefra.

Vi ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!