Oslo-leilighet med touch av New York - Garderobe-inspirasjon

Klassisk Oslo-leilighet med touch av New York

Med skyvedører i glass og aluminium har Venera Beqiri fått den perfekte romløsningen — alle sonene hun trenger, deilig romfølelse og masse dagslys. Med touch av New York.

Da Venera Beqiri overtok den ærverdige byleiligheten fra 1890, var hun begeistret for den flotte takhøyden og lyset fra de 4 store vinduene. Romløsningen, derimot, var ikke spesielt god.

«Leiligheten hadde to like store stuer og bitte lite kjøkken. Vi fjernet en vegg og fikk fantastisk lys og romfølelse – men vi ønsket oss et gjesterom med kontorplass. Samtidig ville vi gjerne beholde det deilige dagslyset. Jeg hadde sett en stilig glassvegg i New York loft-stil på en visning, og lurte på om dette kunne passe her».

skyvedører med svarte sprosser i new york loft stil

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedører i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Klassisk leilighet med røff vri

Venera tok turen til Garderobemekka på Lørenskog og så flere lignende løsninger der. Nytt kjøkken i industriell stil var akkurat bestilt, og hun så at skyvedører i glass med svarte rammer ville skape den ultimate koblingen mellom den klassiske leiligheten og det rustikke kjøkkenet.

«Dette passet perfekt inn i helhetskonseptet i leiligheten vår. Det var også et viktig poeng for oss at det ikke ble for dyrt – skyvedørsløsningen viste seg å være sammenlignbar i pris med en ny lettvegg. Jeg vurderte først smijern, men skyvedører med aluminium viste seg å være langt rimeligere», sier Venera Beqiri fornøyd.

Hun er også strålende fornøyd med samarbeidet med Garderobemekka, som ga gode faglige råd, tok grundige mål og gjorde tilpasninger slik at resultatet ble perfekt.

«Vi hadde knirkefri kommunikasjon hele veien, og de som installerte, var smidige og dyktige. Det hele er blitt overraskende bra, og vi har fått masse skryt og positive kommentarer fra gjester».

skyvedører med svarte sprosser i new york loft stil
skyvedører med svarte sprosser i new york loft stil
skyvedører med svarte sprosser i new york loft stil
skyvedører med klart glass og svarte profiler og sprosser brukt som romdeler

Fleksibelt og lyst

Romdelere i glass er en stor trend, forteller Garderobemekkas erfarne regionsleder i Oslo, Tor Arne Moss Westlund. Han forklarer at fortetning i sentrale strøk gjør at boenhetene blir stadig mindre, og plassutnytting og fleksibilitet stadig viktigere.

«Med romdelere i glass får du effektiv lyddemping, samtidig som du bevarer lyset og romfølelsen. New York-stilen med svarte profiler er enkel å interiørdesigne med, og velger du skyvedører fra Garderobemekka, får du stilen til en rimelig penge. Våre skyvedører har lavtbyggende bunnskinner, noe som gjør at de fungerer svært godt som skillevegger i et rom».

At dette fungerer i praksis, bekreftes av Venera Beqiri, som har stor glede av variasjonsmuligheten hun har fått.

«Nå har vi fått en fleksibel løsning hvor vi kan stenge av og åpne opp etter behov. Vi beholder dagslyset og romfølelsen, samtidig som leiligheten har de sonene vi trenger. Vi har skapt drømmehjemmet, og skyvedøren i New York loft-stil er en sentral del av dette».

skyvedører med klart glass og svarte profiler og sprosser brukt som romdeler
skyvedører med klart glass og sølvfargede profiler og sprosser brukt som romdeler

New York loft på budsjett

Trenger du en kontorplass, men mangler det ekstra rommet? Ønsker du deg et gjesterom, men uten å krympe romfølelsen i stua, som du bruker i det daglige? En skyvedør i glass er en fleksibel, rimelig og plassbesparende løsning, og kan i tillegg bli et estetisk fokuspunkt i boligen din.

Dette kan du lese mer om i vårt blogginnlegg «New York loft påbudsjett». Her kan du også se hva en løsning med skyvedører i glass og aluminium koster sammenliknet med skyvedører i ekte smijern.

Enten du ønsker deg New York loft stilen på budsjett, eller er på jakt etter en ny skyvedørsgarderobe har vi løsningen for deg. Mulighetene er uendelige, og vi gleder oss til å hjelpe deg i mål. Ta kontakt for uforpliktende pristilbud eller gratis tegnetime.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!