Kjærkommen nødhjelp fra Garderobemekka og Glassmester 1

Kjærkommen nødhjelp fra Garderobemekka og Glassmester 1

For Tove og familien var gode råd dyre da verken skyvedørsgarderoben eller glassplatene de hadde bestilt, kunne leveres før jul, og romdeleren ikke lot seg montere. Serviceinnstilte og dyktige medarbeidere hos Garderobemekka og Glassmester 1 reddet julen.

Garderobemekka_1200x600_4

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Oslo, Asker & Bærum, Lørenskog Fredrikstad, Trondheim og Forus, til markedets beste pris.

Tove og Torgeir var nesten i mål med sitt splitter nye hus på Vikhammer nord for Trondheim, og det nærmet seg innflytting. Det eneste store som gjensto, var montering av en skyvedør som skulle bli romdeler mellom stuene, en romslig skyvedørsgarderobe i hallen og speilglasset over kjøkkenbenken – prikken over i-en på det nye, flotte kjøkkenet. Paret hadde et inderlig ønske om å bli ferdige til jul, og trodde det skulle gå, da alt plutselig stokket seg i tur og orden.

– Det begynte med at garderoben vi hadde bestilt til hallen, ikke kunne leveres komplett fordi leverandøren manglet en viktig del på lageret. Vi fikk denne beskjeden bare 2—3 uker før leveringsfristen, og ble relativt fortvilet. Det var da vi tok kontakt med Garderobemekka første gang, forteller Tove.

På garderobemekka.no finner du et lite utvalg av skyvedører vi har levert og montert. Hver eneste skyvedør er skreddersydd etter kundens ønsker, behov, plass og budsjett. Se flere referanser på garderobemekka.no

Tove og Torgeir ble invitert inn til Garderobemekka Trondheims butikk, og ble lovt at dersom de bestemte seg samme dag, skulle det være mulig å levere på den datoen konkurrenten hadde lovt. Paret hadde gjort leksene sine og bestemt seg for design på Garderobemekkas nettsider, og i løpet av et kvarter var tegning og bestilling unnagjort.

– 2—3 ukers leveringstid på en skreddersydd garderobe er rimelig kjapt, men vi satte alt inn på å greie det, supplerer Ingulf Romundstad, avdelingsleder i Garderobemekka Trondheim.

Garderobemekka_1200x600_2

Herdet speil på rekordtid

Men krisehåndteringen er ikke over med dette. For i prosessen med skyvedørsgarderoben finner Torgeir og Tove ut at Garderobemekka også har en fot innenfor Glassmester 1. Dermed ser de sitt snitt til å få løst et annet prekært problem. De har nemlig ønsket seg et stort sotet, herdet speil over kjøkkenbenken i det lekre, nye kjøkkenet sitt. Men herdingsprosessen gjør dette til en spesialleveranse, og tilbyderen paret har kontaktet, kan ikke love levering før midt i januar. Dermed kaster de ballen over til Ingulf. Og de er heldige med mottakeren: Glassmester1 i Trondheim har nemlig en leverandør som produserer herdet speil, og som kan konkurrere i pris med den første tilbyderen. Produsenten har effektive uker i november og desember, og greier å levere Tove og Torgeirs skreddersydde glassplate flere uker før jul. Strålende fornøyd med effektiviteten og kundeservicen hos Glassmester 1 og Garderobemekka henvender de seg på nytt med et tredje problem.

– Vi skulle montere en romdeler produsert av tyske Ramplus (som også er leverandør til Garderobemekka), en skyvedør i sotet glass og aluminium som skulle skille to stuer fra hverandre. Den viste seg å være nokså vrien å montere, så vi tok kontakt med Garderobemekka – igjen. Og på kort varsel troppet de opp og hjalp oss å få den på plass, sier Tove fornøyd.

Garderobemekka_600x600_7
Garderobemekka_600x600_3

Fantastisk synergieffekt

Siste kapittel: Mens romdeleren blir montert, overhører montørene at husets frue diskuterer en dusjvegg-leveranse med en tilbyder på telefon. De skjønner fort at her mangler det en ordrebekreftelse, og at bestillingen ikke er registrert. Det har oppstått nok en krise – og Tove spør atter sine redningsmenn i glass- og garderobebransjen om nødhjelp. Kan de også levere glass til dusjsonen? Det kan de.

– Vi ble rett og slett enormt imponert over Glassmester 1 og Garderobemekka. Nå står det nye huset vårt ferdig med flotte leveranser fra dem. Disse folka er suverene på service, og jeg vil bare si tusen takk til Garderobemekka og Glassmester 1 for usedvanlig god ivaretakelse, sier Tove takknemlig.

Garderobemekka_600x600_2
Garderobemekka_600x600_1

Også Ingulf Romundstad må si seg svært fornøyd med denne opplevelsen. For når alle andre feiler med leveringen, er det ekstra gøy å lykkes. Og det gjorde teamet i Garderobemekka og Glassmester1 Trondheim – raskt og feiltriff til tross for tidspress. Romundstad mener dette har å gjøre med at de har vært flinke til å sørge for å ha varer tilgjengelig til enhver tid. Dessuten er dette en suksesshistorie som til fulle viser fordelene med å ha glassmester og garderobeleverandør under samme paraply.

– Syngergieffekten er ekstrem her, denne kombinasjonen fungerer så bra! Jobben med speilveggen og montering av romdeleren var et resultat av at Glassmester 1 og Garderobemekka var ute sammen og løste problemet på stedet. Vi har en gyllen mulighet til å levere kombinasjonsløsninger, og jeg tror det kommer til å bli mer og mer av dette framover, sier en fornøyd avdelingsleder.

Vi hjelper deg å designe drømmegarderoben din!

Garderobemekka er spesialist på skyvedørsgarderober. Våre erfarne garderobespesialister hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi tilbyr også digital tegnetime hvor vi med vårt digitale verktøy hjelper deg å tegne din nye garderobe hjemmefra.

Vi ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!