Hans Petters beste garderobetips - Garderobe-inspirasjon - Garderobemekka

Hans Petters beste garderobetips

Hans Petter Ingebrigtsen er de trønderske kundenes trygge guide i garderobejungelen. Han har over 10 års erfaring fra garderobesalg og rådgivning, og er kjent for sin evne til både å se kundens behov og mulighetene i rommet. Hans Petter strekker seg langt for å få fornøyde kunder! Her er hans beste råd for at du kan bli en av dem.

Garderobemekkas garderobeekspert gir kundene gode garderobetips

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

1) Ta kontakt med Garderobemekka først som sist!

Kunden har alltid rett, men garderobespesialistene er eksperter på å se mulighetene innenfor faget sitt. Den beste starten er en befaring, så kan ekspertene presentere valgmulighetene dine. Vi kan skreddersøm av skap, og vi kommer med råd om hva som passer hos deg, basert på din smak og stil.

2) Stikk innom Garderobemekka!

I butikken kan du se på alle valgmulighetene, kjenne på kvalitetene og snakke med kunderådgiverne. Nettsidene er bra, men du får ikke et reelt inntrykk av farger og utforming på skjermen. Ta deg tid til en tegnetime med oss i butikken, så får vi alle detaljene på plass.

skyvedører og innredning utstilt i butikken hos Garderobemekka Trondheim
Garderobemekkas garderobeekspert gir kundene gode garderobetips i tegneprogrammet
3) Utnytt mulighetene i rommet

Ta utgangspunkt i utformingen til rommet garderoben skal stå i. Rommets form og lys har alt å si for resultatet! Er det mulighet for en garderobe fra vegg til vegg blir det aller finest, da blir garderoben naturlig integrert i rommet.

4) Velg et design du vil trives med lenge

En skyvedørsgarderobe er en stor og varig investering. Derfor er det lurt å velge et design som ikke er altfor motepreget, men som du vil trives med lenge. Og det er lurt å gå for kvalitet — fra innerst til ytterst. Garderobemekkas skyvedørsgarderober er av ypperste kvalitet, fra skinner, hjul og glassdører til innredningsløsninger.

skyvedørsgarderobe med hvitt glass og profiler og sprosser i sølv
skyvedørsgarderobe i gang i new york loft stil
5) Velg utforming etter hvilket rom garderoben skal være i

Skal du investere i skyvedørsgarderobe i gangen, kan det være fint å dra på litt ekstra, ettersom gangen er folks førsteinntrykk av huset ditt. Garderoben i soverommet er det ikke så mange som ser, så der kan du velge rimeligere løsninger.

skyvedører på soverom med sotet speil og svarte profiler og sprosser
skyvedører i gang med sotet speil og svarte profiler og sprosser
6) Kjøp garderoben hos en spesialist

Kjøp garderoben hos en spesialist i Trondheim med dyktige fagfolk i alle ledd. Hos Garderobemekka jobber det profesjonelle, dedikerte fagfolk i alle funksjoner, fra håndverkere og selgere til montører. Det gir trygghet for deg som kunde.

Garderobemekkas garderobeekspert gir kundene gode garderobetips
ansatt som produserer skyvedører i Garderobemekkas eget produksjonslokale
Bli en av Garderobemekkas fornøyde kunder du også!

Våre garderobeeksperter strekker seg langt for å få fornøyde kunder! Her kan du lese tilbakemeldingen fra to fornøyde kunder av Garderobemekka.

skyvedørsgarderobe i gang med klart glass og svarte profiler og sprosser
GODE RÅD, RASK LEVERING OG KJEMPEBRA KVALITET

Med en høy, mørk og stilig garderobe med masse plass til alle typer klær og sko har trebarnsfamilien i Trondheim fått en både praktisk og lekker gang.

«Vi er superfornøyde med jobben de har gjort! Med Garderobemekka vet vi hva vi får —gode råd, rask levering og kjempebra kvalitet», sier Trude Hammernes.

Les hele tilbakemeldingen her.

skyvedørsgarderobe i gang med klart glass og svarte profiler og sprosser
DRØMMEGARDEROBEN – RASKT LEVERT, TIL EN GOD PRIS

Lise og samboeren visste akkurat hvordan garderoben skulle se ut. Og selv om butikken i Trondheim var så rykende fersk at utstillingen ikke var ferdig montert engang, leverte de drømmegarderoben på rekordtid.

«Vi fikk garderoben vi drømte om til en god pris, og prosessen var kort og effektiv. Vi er ganske enkelt skikkelig fornøyd», sier Lise.

Les hele tilbakemeldingen her.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!