Garderobemekka Fredrikstad – åpner 1. september 2022

Vi har åpnet Garderobemekka Fredrikstad!

Bor du i Østfold og er på utkikk etter kvalitetsgarderober og god kundeservice til en gunstig pris, har vi en god nyhet til deg: torsdag 1. september åpnet vi dørene til den femte Garderobemekka-butikken, en stor, flott butikk i handelsområdet Dikeveien mellom Fredrikstad og Sarpsborg.

Vi feirer med 40 % rabatt på skyvedører ut september 2022. Velkommen innom for en hyggelig garderobeprat!

Østfold fortjener en seriøs garderobeleverandør, slår Tor Arne Moss Westlund fast.

Westlund er regionleder for Garderobemekka Sør-Norge og født og oppvokst i Fredrikstad, og han er svært godt fornøyd med utsiktene. En stor garderobeforretning midt i handelsmekkaet Dikeveien med kort vei til både Fredrikstad, Sarpsborg og Halden er en god nyhet for nærområdet, mener han. For Garderobemekka er det et viktig ledd i en god og trinnvis utvikling.

– Dette er et naturlig skritt for oss å ta nå, etter å ha etablert oss solid og godt i Stor-Oslo i løpet av de siste to årene, sier regionlederen.

Garderobemekka Fredrikstad

Hvem er Garderobemekka?

For folk flest i Østfold-regionen er Garderobemekka en ukjent aktør på markedet. Tor Arne Moss Westlund presentererer nykommeren slik:
Garderobemekka er en liten kjede med stort fokus på kundetilpassede produkter. Vi ble etablert i 2020, og har samme eier som Glassmester1. Dette gjør at vi har svært gunstige avtaler om innkjøp av glass og aluminium, som er hovedbestanddelene i en skyvedør. Vi produserer skyvedørene selv, og har kundeservice som høyeste prioritet.

I løpet av de drøye to årene siden etableringen har Garderobemekka snart etablert fem butikker, fire på Østlandet og en i Trondheim. Parallelt med dette har også utvalget blitt gradvis utvidet, slik at du nå kan velge fra et stort sortiment av fronter, med dekorplater, fargede glass, speil og  hvit eller svart innredning. Garderobemekka satser på kvalitet i alle ledd, og at skyvedørene produseres i Norge, er en stor fordel for kundene.

Vi har en fabrikk på Lørenskog og en i Trondheim. Det er selvfølgelig bærekraftig med tanke på kort transport av de ferdige produktene, og i tillegg bidrar vi til norske arbeidsplasser. Og for kundene er det en kjempefordel. Ikke bare tar det kortere tid å få produsert varene, det blir også rimeligere, og innredningen ligger klar på lokalt lager, slik at den kan hentes nærmest umiddelbart. Og kommunikasjonen glir så mye lettere, både ved bestilling og eventuell reklamasjon, forteller regionlederen.

Vi jobber hver dag for at GARDEROBEMEKKA AS skal bli en av Norges største leverandører av skyvedørsgarderober, med de mest fornøyde kundene!

Kundeservice i høysetet

En annen svært gunstig ordning hos Garderobemekka er at du kan utsette betalingen til garderoben er levert, dersom du benytter deg av Ekspress Bank eller Mastercard. For hos Garderobemekka skal du føle deg trygg på at du får det du betaler for. Westlund anbefaler også at du sjekker andre kunders erfaringer via Trustpilot, Facebook eller Google-anmeldelser. Sammenlign gjerne med tilbakemeldinger hos andre garderobeleverandører og søk informasjon før du handler, for andre kunders erfaringer sier mye om hva du kan forvente. Og når du først tar kontakt med Garderobemekka, vil du forbli i de samme trygge hendene gjennom hele prosessen.

Hos Garderobemekka sørger vi for at du får den samme kundeveilederen hele veien, fra første møte til ferdig montering og eventuell reklamasjon. Slik får du personlig oppfølging av den personen som kjenner din bestilling og ditt behov best, noe som gir trygghet og letter kommunikasjonen for alle parter, forteller Tor Arne Moss Westlund.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Innholdsrik butikk

I de lyse lokalene i Bohus-bygget i Dikeveien er den nyansatte butikklederen, Svenn-Olav Frogner, snart i gang med å montere garderober. Her blir det ikke bare et lite showroom, dette blir en stor og innholdsrik butikk der du kan se variantene og kjenne på kvalitetene før du tar viktige valg. I de 240 m2 store lokalene er det plass til mye, og monteringen av garderober er en del av opplæringen til butikksjefen. For hos Garderobemekka er solid produktkunnskap viktig, og Frogner og kollegene vil legge seg i selen for at kundene skal få den informasjonen og servicen de fortjener. Selv gleder han seg stort til å se butikken fylles med kunder.

Jeg har høye forventninger både til butikken og responsen hos publikum, dette blir utrolig spennende. De som kommer innom, vil nok også kunne få med seg et godt åpningstilbud. Stay tuned for more action, avslutter butikkleder Svenn-Olav Frogner med et lunt smil.

Garderobemekka Fredrikstad
Garderobemekka_fredrikstad_600x600_1

Historien om Garderobemekka er ikke så lang – men vi har allerede vist at vi lever opp til vårt slagord: Når kvalitet er en selvfølge

Garderobemekka er din nye kvalitetsleverandør av skreddersydde skyvedørsgarderober. Et selskap etablert av Glassmester1 AS – Mester på glass.

Glassmester1 AS har levert skyvedører med speil og glass i over 40 år. Gjennom etableringen av datterselskapet Garderobemekka AS styrker Glassmester1 sin posisjon som en totalleverandør av glass til interiør.

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste pris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Vi er fokusert på å ha de mest fornøyde kundene og våre kunder kan forvente kvalitet i alle ledd fra A-Å. På vår referanse-side kan du se skyvedører og innredning levert av oss; lese prosjektbeskrivelser og kundehistorier. Slik at du kan føle deg trygg på at vi lever opp til vårt slagord. Og finne inspirasjon til din egen drømmegarderobe!

Ta gjerne kontakt med oss – så hjelper vi deg med å designe din garderobedrøm!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!