En stilfull og praktisk skyvedørsgarderobe - Garderobe-inspirasjon

En stilfull og praktisk skyvedørsgarderobe

Hallen i Joachim og Christines nye hus er blitt akkurat som de håpet – med god plass til å ta imot gjester, og med en romslig og praktisk skyvedørsgarderobe som gjør det lett å holde det ryddig. At det i tillegg ser skikkelig bra ut, er ingen ulempe.

Da Joachim Hatleberg og kona skulle bygge nytt hus, sto en romslig inngangshall med stor skyvedørsgarderobe øverst på ønskelista. I det gamle huset hadde de veldig liten gang. Nå ville de ha plass til både gjester og stor garderobe. Og hos Garderobemekka fant de akkurat den garderoben de ønsket seg – bare enda litt bedre.

«Da vi kom til Garderobemekkas butikk i Bærum og så den utstilte modellen i matt svart med sotete speil, falt vi pladask. Det var ingen vei tilbake! Når vi i tillegg fikk en svært gunstig leveringsgaranti, var saken klar», forteller Joachim.

romslig og praktisk skyvedørsgarderobe med svarte matte fronter og sotet speil

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Gjennomtenkt design

I det nye huset er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Her er det dempet sort og gråtoner i andre etasje, mens første etasje har fått fargen Marrakech, som er en varm beigetone. Kombinasjonen med folierte skyvedører i matt svart er stilig, og med sotete speil ble det helt perfekt. Egentlig hadde Joachim og Christine sett for seg at dørene skulle ha speil på halve flaten, men etter råd fra kundeveilederen hos Garderobemekka ble det 3/5 speil på de midterste dørene. Det er de veldig fornøyde med.

«Det viste seg å være veldig lurt å velge så store speil. Nå får vi mye bedre utbytte av speilet, både med tanke på det praktiske og for romfølelsens skyld. Og så endte vi med å velge soft close på dørene, det er vi veldig glade for i etterkant», sier Joachim.

Den flotte hallen er på hele 12 m2, og med ekstra stor takhøyde er det blitt plass til en svært romslig garderobe med 4 dører. Foreløpig er de bare to i huset, men paret ser for seg at garderoben vil være enda mer kjærkommen etter hvert som familien vokser. Og tilbakemeldingene fra familie og venner som kommer på besøk er overveldende positive.

«Alle skryter av hvor fint det er blitt, skyvedørsgarderoben gjør jo hele inngangspartiet. Selv er vi strålende fornøyde – nå er det så lett å gjemme bort alt som skaper rot!» smiler Joachim.

romslig og praktisk skyvedørsgarderobe med svarte matte fronter og sotet speil
romslig og praktisk skyvedørsgarderobe med svarte matte fronter og sotet speil

Enkelt å montere selv

Ettersom Joachims far er snekker, valgte paret å montere garderoben selv. Det viste seg å bli en god opplevelse, for prosessen var overraskende enkel.

«Vi fulgte oppskriften på Garderobemekkas video, og i tillegg fikk vi veldig god veiledning. Vi hadde noen spørsmål underveis, og da fikk vi tak i en tilgjengelig kundeveileder med én gang. Generelt er vi svært fornøyde med all den gode servicen vi har fått, fra begynnelse til slutt. Når prisen i tillegg er så god, anbefaler vi Garderobemekka videre til alle som vil høre», avslutter Joachim Hatleberg.

Foto: @casa_smie
Vil du se flere bilder fra det nye huset til Joachim og Christine, sjekk ut instagramkontoen @casa_smie 

Vi hjelper deg å designe drømmegarderoben din!

Drømmer om en garderobe med masse plass og stilig design? Garderobemekka er spesialist på skyvedørsgarderober. Våre erfarne garderobespesialister hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi tilbyr også digital tegnetime hvor vi med vårt digitale verktøy hjelper deg å tegne din nye garderobe hjemmefra.

Vi ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!