En stilig garderobe med masse plass! - Garderobe-inspirasjon

En høy, mørk og stilig garderobe med masse plass

I Trude Jenssen Hammernes’ splitter nye hus i Trondheim sørger en høy, mørk og stilig skyvedørsgarderobe for et godt førsteinntrykk. Samtidig rommer den alt trebarnsfamilien trenger å ha i gangen — fra sandaler og solbriller til skisko og parkdresser. 

Da Trude og mannen skulle bygge nytt hus, var en romslig gang med ordentlig garderobeskap førsteprioritet. For i en familie på 5 blir det mye klær og sko, og hvis plassen er liten, blir det mye organisering og logistikk. Derfor fikk det nye huset en gang på hele 18 m2 — med ekstra takhøyde.

«Før vi kom hit, bodde vi i et ganske nytt ferdighus. Nye hus har ofte overraskende lite oppbevaringsplass, og vi måtte lagre klær for andre sesonger i andre etasje. Det var vi lei av, så en stor gang med masse garderobeplass sto øverst på ønskelista. Gangen er jo dessuten førsteinntrykket av huset, så det var viktig at det ble stilig», forteller Trude Hammernes.

garderobe med masse plass

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Gode råd

Da passet det jo ganske bra at Garderobemekkas nyåpnede butikk i Trondheim hadde kampanjetilbud, og at fagfolkene kunne tilby gode råd om det praktiske og det estetiske.

«Salgskonsulent Hans Petter Ingebrigtsen kom på befaring, og han skjønte med én gang hva vi ville ha», sier Hammernes.

For i det nye huset er stilen gjennomført, med beige vegger og svarte detaljer overalt. Trude og mannen visste at de ville ha skyvedører med svarte, matte profiler og sotede speil, og Hans Petter skjønte tegningen umiddelbart. Han kom i tillegg med innspill som forbedret parets planer.

«Vi hadde egentlig bare tenkt svarte rammer rundt, men selgeren var tydelig på at svarte profiler i dørene ville fungere bedre med helheten i huset. Og det hadde han jo helt rett i! Han ga også råd om plassering av profilene i forhold til målene i rommet, slik at vi slapp å få profilene midt i fjeset når vi så oss i speilet», smiler Trude.

garderobe med masse plass
garderobe med masse plass

Klar for flere garderober

Trude og mannen har tegnet og bygd det nye huset selv, og de er svært bevisste både når det gjelder det praktiske og det estetiske. Monteringen av den nye garderoben sto de for selv, i noe de beskriver som en veldig enkel prosess. Og de er svært fornøyde med hjelpen de fikk av fagfolkene hos Garderobemekka, for med detaljkunnskapene deres ble resultatet enda bedre.

«Vi er superfornøyde med jobben de har gjort, vi har ingen ting å sette fingeren på. Snart er det tid for å komplettere med garderober i flere rom, og vi er ikke i tvil om at Garderobemekka skal få levere disse også. Med Garderobemekka vet vi hva vi får —gode råd, rask levering og kjempebra kvalitet», avslutter Trude Jenssen Hammernes.

Foto: @movollen28
Vil du se flere bilder fra det nye huset til Trude og Ketil, sjekk ut instagramkontoen @movollen28

Vi hjelper deg å designe drømmegarderoben din!

Drømmer om en garderobe med masse plass og stilig design? Garderobemekka er spesialist på skyvedørsgarderober. Våre erfarne garderobespesialister hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi tilbyr også digital tegnetime hvor vi med vårt digitale verktøy hjelper deg å tegne din nye garderobe hjemmefra.

Vi ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!