Garderobemekka Trondheim – vi leverer til Bodø

Nyhet: Garderobemekka leverer til Bodø!

Fra august har Garderobemekka en strålende nyhet til bodøværinger. Nå kan Garderobemekka i Trondheim nemlig levere skreddersydde kvalitetsgarderober også til Bodø.

Siden Garderobemekka åpnet dørene i Trondheim i november 2020, er over 5000 skyvedører levert i distriktet, og et stort antall heldige trøndere fått oppgradert boligene sine med stilfulle skyvedørsgarderober i selvvalgt design av solid kvalitet. Nå har turen kommet til Bodø, etter at Trondheims-butikken åpnet for levering dit fra 1. august 2023.

– Vi har fått noen henvendelser fra Bodø allerede, selv om vi ikke har annonsert denne muligheten ennå. Så vi tror dette tilbudet er kjærkomment. Planen er å fylle opp en bil med bestilte varer med jevne mellomrom og tilby utkjøring til en hyggelig fraktpris, smiler salgskonsulent Hans Petter Ingebrigtsen ved Garderobemekka i Trondheim.

velkommen til Garderobemekka Trondheim

Alt kan ordnes på nett og telefon

Garderobemekkas skyvedørsgarderober er svært enkle å montere selv, og Ingebrigtsen tenker at dette blir uproblematisk for hendige bodøværinger. Alt kan ordnes på nett og telefon – med god hjelp fra fagekspertene hos Garderobemekka.

– Vi har et utrolig godt 3D-tegneprogram på nettsidene våre som gjør det lett å visualisere det ferdige resultatet. Og vi som jobber med dette til daglig vet akkurat hvilke spørsmål vi skal stille og hvilke hensyn vi må ta for å finne gode løsninger for kundene våre. Kundene i Bodø skal få like god service som trønderne, forteller Hans Petter Ingebrigtsen.

Made in Trøndelag

Garderobemekka ble startet våren 2020 av Glassmester1 – en glassmesterkjede med 40 års erfaring med glassfaget. Dette gir oss gunstige avtaler om innkjøp av glass og aluminium, som er hovedbestanddelene i en skyvedør. Glassmester1 er en trygg og god eier med solid økonomi, noe som har gjort det mulig å bygge en god kjede med bredt utvalg kvalitetsvarer på relativt kort tid. Garderobemekka har nå fem, snart seks filialer på landsbasis, og skiller seg fra konkurrentene ved å produsere skyvedørene selv. Nå har vi én fabrikk på Lørenskog og én på Heimdal, og kurvsystemene produseres lokalt i Verdal. Lokal produksjon er en stor fordel for kundene, i tillegg til at det bidrar til lokale arbeidsplasser.

– Lokal produksjon sparer både tid og miljø. Det gjør hele prosessen mer bærekraftig, i tillegg til at det går mye raskere. Og skulle det være reklamasjoner, løser vi det knirkefritt fordi veien er kort, sier Ingebrigtsen.

Det eneste som ikke produseres lokalt, er råvarene, som profiler, hjul og soft close dørdemping. Dette leveres av den tyske kvalitetsleverandøren Raumplus. Ellers foregår hele prosessen fra A til Å lokalt. Derfor kan Garderobemekka garantere levering innenfor 4—6 uker — og ofte går det raskere.

– Er det veldig viktig med rask levering, kan man også betale for dette og gå foran i køen. Vi har vært nede i et par—tre dagers produksjons- og leveringstid, smiler salgskonsulent Ingebrigtsen fornøyd.

Skyvedører med et dempet og eksklusivt preg
Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Historien om Garderobemekka er ikke så lang – men vi har allerede vist at vi lever opp til vårt slagord: Når kvalitet er en selvfølge

Garderobemekka er din nye kvalitetsleverandør av skreddersydde skyvedørsgarderober. Et selskap etablert av Glassmester1 AS – Mester på glass.

Glassmester1 AS har levert skyvedører med speil og glass i over 40 år. Gjennom etableringen av datterselskapet Garderobemekka AS styrker Glassmester1 sin posisjon som en totalleverandør av glass til interiør.

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste pris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Vi er fokusert på å ha de mest fornøyde kundene og våre kunder kan forvente kvalitet i alle ledd fra A-Å. På vår referanse-side kan du se skyvedører og innredning levert av oss; lese prosjektbeskrivelser og kundehistorier. Slik at du kan føle deg trygg på at vi lever opp til vårt slagord. Og finne inspirasjon til din egen drømmegarderobe!

Ta gjerne kontakt med oss – så hjelper vi deg med å designe din garderobedrøm!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!