Ønsker du deg skyvedører med et dempet og eksklusivt preg?

Trend-alarm: 4 lekre nykommere

Ønsker du deg skyvedører med et dempet og eksklusivt preg? Møt våre fire nye skyvedørsfronter i duse farger og matt finish.

En interiørtrend seiler opp som en klar favoritt: Duse, matte fargetoner som er lette å matche med svarte detaljer. I Garderobemekka har vi latt vårt erfarne salgskorps velge ut fire nye, lekre dekorplater som vil gi skyvedørene dine den rette eksklusive følelsen: Kakao, lys grå, mørk grå og matt svart. Regionleder Tor Arne Moss Westlund i Garderobemekka Sør-Norge forteller:

– De nye dekorplatene våre har en utrolig pen, matt finish og passer godt til alle våre profiler. De er produsert i mdf, som er et ekstremt kompakt og stabilt materiale, og er trukket med en lekker folie. Med sitt dempede uttrykk vil de passe like godt på soverommet som i gangen, sier Westlund.

Skyvedører med et dempet og eksklusivt preg

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Oslo, Bærum & Asker, Lørenskog, Fredrikstad, Forus og Trondheim, til markedets beste pris.

Gode designvalg du lever lenge med

I Garderobemekka er det kort vei fra ledelsen til de som er ute og møter kundene, og dermed også kort vei fra kundenes ønsker til at vi får produktene i vårt sortiment. Kjeden startet forsiktig med varer vi visste kom til å selge, og vi øker stadig utvalget takket være god kontakt med kundene våre. Derfor er vi trygge på at høstens nykommere kommer til å slå an.

– Vi vet at den matte finishen slår an i alle aldersgrupper. Jo eldre vi blir, jo mindre dristige blir vi gjerne med tanke på å kaste oss på nye trender. Men det matte, dempede uttrykket er trygt og stilfullt og treffer både yngre og eldre kunder, forteller regionlederen.
Dekorplater i mdf er et litt dyrere valg enn vanlige sponplater. Men forskjellen i pris er ikke stor, og Westlund har inntrykk av at folk tenker langsiktig når de velger skyvedørsgarderobe. Dette er et produkt som skal være en integrert del av huset i lang, lang tid, og da runder folk gjerne oppover for å få det enda litt finere.

– En skyvedørsgarderobe er en investering, og våre produkter er lagd for å vare. Hos Garderobemekka har vi 15 års garanti på hjulene og de bevegelige delene til skyvedørene, så du kommer til å ha langvarig glede av gode designvalg, sier Tor Arne Moss Westlund.

Skyvedører med et dempet og eksklusivt preg
Skyvedører med et dempet og eksklusivt preg

Kom og se!

Er du nysgjerrig på de nye produktene våre? Da anbefaler vi at du tar deg en tur til en av Garderobemekkas store, flotte butikker. Vi er opptatt av at kundene skal få se og kjenne på kvaliteten på alle våre varer, derfor satser vi på store, innholdsrike butikker i stedet for små showroom. Nå har vi snart fire butikker på Østlandet og en i Trondheim. Hjertelig velkommen til oss!

Skyvedører med et dempet og eksklusivt preg
Skyvedører med et dempet og eksklusivt preg

Vi hjelper deg å designe drømmegarderoben din!

Garderobemekka er spesialist på skyvedørsgarderober. Våre erfarne garderobespesialister hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi tilbyr også digital tegnetime hvor vi med vårt digitale verktøy hjelper deg å tegne din nye garderobe hjemmefra.

Vi ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!