Skyvedører som romdeler mellom stue og kontor - prosjekt

Skyvedører som romdeler mellom stue og kontor

Skyvedører som romdeler: Kunden ønsket seg egentlig smijernsdører som skille mellom stue og kontor. Da dette er en dyr løsning falt valget til slutt på skyvedører i den populær «New-York-stilen», som er en rimeligere løsning som gir den samme følelsen.

Åpningen som skulle dekkes av skyvedører var ca. fire meter bred, og nesten tre meter høy. Løsningen ble fire skyvedører på to spor, tilpasset på mål. Hver dør er ca. en meter bred, slik at det blir en åpning på ca. to meter når dørene er helt åpne.

Les kundens tilbakemelding til oss her: Bra på service, kommunikasjon og pris!

Selgerens kommentar:

Kunden besøkte Garderobemekka Lørenskog, og fikk hjelp til å designe løsningen. Spesielt for denne løsningen var at veggene og gulvet var noe skjeve. Dette ble løst ved å lage en ramme på vegger og i taket for å rett opp skjevheter før dørene ble montert. Ettersom leiligheten var under oppussing da dørene ble bestilt hadde vi tett dialog underveis for å sikre at alt ble lagt til rette for et best mulig resultat. Før dørene ble produsert var jeg ute hos kunden og kontrollmålte.

Selgerens tips

Skal du pusse opp lønner det seg å ta kontakt med oss så tidlig som mulig i prosessen. Jo tidligere vi blir involvert, jo mer konkrete råd kan vi gi deg som kunde med tanke på hvordan garderoben plasseres og hva du bør tenke på når det kommer til sidevegger, dybder, plassering av belysning og andre ting som sitter på veggene som strøm, ventilasjon, osv. Dette sikrer deg en garderobe som passer inn i helheten og dermed et penest mulig resultat.

Veil. pris kr. 29.990 + montering  (4 dører, bredde 4,80 m, høyde 2,55 m)

…..

Skyvedører som romdeler i Oslo – levert av Garderobemekka i november 2020.

< TILBAKE TIL OVERSIKT OVER PROSJEKTER

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!