Trondheims største garderobebutikk har åpnet dørene

Trondheims største garderobebutikk har åpnet dørene

Bor du i Trondheims-området og er på garderobejakt, bør du ta en titt på Garderobemekkas nyrenoverte butikk i all sin prakt – 200 m2 stappfull av stilig garderobedesign og gode oppbevaringsløsninger.

I november har vi svarte garderobedager med 60% rabatt* på skyvedører i svart metallic glass. Velkommen innom for en hyggelig garderobeprat!

Nesten tre år er gått siden Garderobemekka åpnet butikken sin på Lade i Trondheim. Mang en fornøyd trønder har oppgradert boligen sin med ny skyvedørsgarderobe siden den travle åpningshelga i november 2020. Men fordi det den gang handlet om å komme fort i gang, har ikke butikklokalene vært det av mest helhetlige og gjennomtenkte slaget. Det blir det en endring på nå.

Garderobemekka_Trondheim_1200x500_2

– Den «nye» butikken ligger på akkurat samme sted, men har fått et gjennomført og inspirerende design som virkelig viser fram tilbudet vårt. Tidligere brukte vi bare halvparten av lokalet, nå har vi rundt 200 m2 butikk med flotte utstillinger av skyvedørsfronter, innredninger, walk-in-garderober og nyttig tilbehør. Dette er Trondheims største garderobebutikk, forteller salgskonsulent Hans Petter Ingebrigtsen fornøyd.

Garderobemekka_Trondheim_1080x1080_2
Garderobemekka_Trondheim_1080x1080_21

Ønsker å inspirere

Garderobemekka Trondheim ligger altså fremdeles på Lade, i et nærområde i sterk vekst. Her er det planlagt flere tusen nye boenheter i de nærmeste årene, med andre ord er dette et godt sted for en garderobeleverandør. Garderobemekka har også lager i samme bygg, og det er heller ikke langt til produksjonslokalene på Tiller.

– Dette er virkelig kortreiste varer. Skyvedørene produseres et kvarters kjøretur fra butikken, og innredningen kommer fra NorScan på Verdal, sier salgskonsulent Ingebrigtsen.

Butikken har ikke vært stengt på noe tidspunkt, men er blitt pusset opp fra topp til tå, bit for bit. Nå mangler bare de siste malingsstrøkene og et utvalg av skyvedørsfronter som skal vises fram. Den nye butikken er designet av Tor Arne Moss Westlund, regionleder for Garderobemekka Sør-Norge, som har tegnet en ny mal for Garderobemekkas butikker. Fordi Garderobemekkas utvalg har vokst jevnt og trutt i disse årene, kreves mange kvadratmeter for å vise fram alle mulighetene. For det å ha fristende butikker som virkelig viser fram utvalget, er viktig for Garderobemekka.

– Vi ønsker å inspirere folk til å fornye på hjemmefronten, og det tror jeg virkelig denne butikken vil gjøre, spår salgskonsulent Ingebrigtsen.

Garderobemekka_Trondheim_1080x1080_13
Garderobemekka_Trondheim_1080x1080_16
Garderobemekka_Trondheim_1080x1080_1
Garderobemekka_Trondheim_1080x1080_8

Når kvalitet er en selvfølge

Historien om Garderobemekka er ikke så lang – men vi har allerede vist at vi lever opp til vårt slagord: Når kvalitet er en selvfølge

Garderobemekka er din nye kvalitetsleverandør av skreddersydde skyvedørsgarderober. Et selskap etablert av Glassmester1 AS – Mester på glass.

Glassmester1 AS har levert skyvedører med speil og glass i over 40 år. Gjennom etableringen av datterselskapet Garderobemekka AS styrker Glassmester1 sin posisjon som en totalleverandør av glass til interiør.

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste pris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Vi er fokusert på å ha de mest fornøyde kundene og våre kunder kan forvente kvalitet i alle ledd fra A-Å. På vår referanse-side kan du se skyvedører og innredning levert av oss; lese prosjektbeskrivelser og kundehistorier. Slik at du kan føle deg trygg på at vi lever opp til vårt slagord. Og finne inspirasjon til din egen drømmegarderobe!

Ta gjerne kontakt med oss – så hjelper vi deg med å designe din garderobedrøm!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!