Svart, matt glass – en etterlengtet nykommer | Garderobe-inspirasjon

Svart, matt glass – en etterlengtet nykommer

Endelig er den her! Vår svarte, matte og eksklusive glassnyhet gjør den mørke garderobetrenden enda mer eksklusiv.

Det går mot lysere tider, men ikke på garderobefronten. I disse dager lanserer vi en mørk nyhet blant garderobefrontene: Et nytt svart, matt glass med et eksklusivt utseende som vil ta interiøret ditt til nye høyder. Regionslederen i Garderobemekka Oslo, Tor Arne Moss Westlund, er svært entusiastisk til nykommeren.

Endelig får vi inn denne eksklusive nyheten med svart, matt glass! Denne har vi ventet på, og jeg er sikker på at kundene våre vil elske dette glasset, spår Westlund.

Svarte, matte, skyvedører

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Ta den mørke trenden til nye høyder

Mørke skyvedører med svarte profiler og detaljer var den store garderobetrenden i 2021, og trenden ser ut til å vedvare i 2022. I fjor utvidet vi utvalget av garderobedesign på den mørke siden, og særlig svart seilte opp som en stor favoritt. På vårparten i fjor lanserte vi svart innredning, som gjør at du kan gjennomføre stilen fra ytterst til innerst. Med den mørke nykommeren vår gir vi enda en valgmulighet for deg som tiltrekkes av denne eksklusive og stilfulle trenden. 

Vi tilbringer fremdeles mye tid hjemme i 2022, og mange ønsker seg flere farger i interiøret for å skape stemning og variasjon. Velger du for eksempel å følge fargetrenden med varme farger på både vegger og tak, vil en svart garderobe med matt finish komplettere den lune følelsen og tilføre en eksklusiv touch. Dette vil være et godt valg både på soverommet og i gangen – husk bare å spørre våre dyktige fagfolk om råd for best mulig plassering av profiler og eventuelle speil for å spille på lag med proporsjonene og lyset i rommet.

Svarte, matte, skyvedører
Svarte, matte, skyvedører

Holder seg pent

Men ikke bare er fronten pen, den er også praktisk, forteller Garderobemekkas daglige leder, Magnus Bråten:

Dette er et vanvittig fint glass. Det setter seg veldig lite flekker på dette glasset sammenlignet med mye annet som er svart og matt. Og skulle du få en flekk, er den særdeles enkel å fjerne, forteller Bråten.  

Er du nysgjerrig? De nye frontene gjør seg aller best «live»! Stikk gjerne innom en av våre butikker i Oslo, Bærum, Lørenskog eller Trondheim og ta en titt. Vi spår at du blir begeistret.

Svarte, matte, skyvedører
svart garderobeinnredning skreddersydd på mål
Svarte, matte, skyvedører
intro_svart_matt_600x600_11

Vi hjelper deg å designe drømmegarderoben din!

Garderobemekka er spesialist på skyvedørsgarderober. Våre erfarne garderobespesialister hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi tilbyr også digital tegnetime hvor vi med vårt digitale verktøy hjelper deg å tegne din nye garderobe hjemmefra.

Vi ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!