Utnytt plassen med skyvedører i alle rom - Garderobe-inspirasjon

Slik utnytter du plassen med skyvedører i alle rom

Både italienerne, franskmennene og spanjolene har gjort det før oss; lagt kjøkken og soverom bak skyvedører. De europeiske storbyene er vant til små studio-leiligheter med flerbruksrom og smarte løsninger for å dele inn i flere rom og ulike soner med skyvedører i alle rom. Og med en stadig tettere befolkning i norske storbyer, er ideer til god plassutnyttelse gull verdt.

Steng igjen for kjøkkenrotet med skyvedører

Har du en ettroms leilighet, forvandler du raskt kjøkken/stue om til et soverom eller et festlokale, bare med å legge skyvedører foran innredningen og stenge igjen for kjøkkenrotet. Og du slipper å tenke på hvordan du skal holde det ryddig til enhver tid. Opprydningen etter kveldens sammenkomst kan du ta i morgen.

skyvedører med hvitt glass og hvite sprosser i spisestue

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedører i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Skjul soveplassen bak skyvedører

Gjør om stue og kjøkken til soverom når du skal sove, og skjul soveplassen bak skyvedører når du ikke har bruk for den. Ved å plassere senga bak skyvedører får du en soveplass som tar opp minimalt med plass. Alt du trenger å gjøre når du står opp om morgningen er å lukke skyvedørene. Steng soveromsrotet ute, og slapp av med en kopp kaffe i et ryddig og koselig oppholdsrom!

skyvedører mellom stue og soverom
skyvedører mellom stue og soverom

Skjult vaskerom på kjøkkenet

Har du behov for å ha vaskemaskinen på kjøkkenet kan du også velge å skjule deler av innredningen bak skyvedører. Og vipps så har du et fullfungerende vaskerom på de samme kvadratmeterne, men uten store maskiner stående fremme.

vaskerom på kjøkken
skyvedører foran vaskerom på kjøkken

Del opp rommet med skyvedører i glass

Skyvedører i glass gjør rommene mer allsidige. Du trenger ikke mange meterne før du har et kjøkkenrom eller hjemmekontor. Når dørene er i glass, beholder du både lysgjennomstrømningen og romfølelsen. Her kan alle kroker og nisjer i leiligheten utnyttes til det fulle.

De siste årene har industrielle smijernsvegger og -dører preget interiørbildet, og drar referanser til både lekkert kontinentalt design og «New York loft»-stilen med røffe renoverte fabrikklokaler. Våre skyvedører i glass med svarte sprosser gir den samme stilen, men til en rimeligere pris. Løsningen avbildet under er levert av oss. Her kan du lese mer om prosjektet og kundens tilbakemelding til oss.

skyvedører i new york loft stil mellom stue og kontor
skyvedører i new york loft stil mellom stue og kontor

Skyvedører i ekte smijern

Skyvedører i ekte smijern er for deg som ønsker å legge det lille ekstra i boligen din. Glassmester1 AS er Garderobemekkas søsterselskap som er spesialister på glass i interiør. Vi leverer skyvedører i ekte smijern, designet nøyaktig slik du ønsker med klart, sotet, frostet eller farget glass, metallramme rundt dørene og smale svarte sprosser. Les mer på glassmester1.no.

skyvedør i smijern mellom stue og kjøkken
smijernsdør inn mot kjøkken

Kvalitetssterke detaljer

Skinnesystemet til Garderobemekka er svært slitesterkt, og skyvedørene i glass og aluminium er fremdeles like vakre og effektive etter å ha blitt åpnet og lukket tusener av ganger som de var i begynnelsen. Glasset i skyvedørene er behandlet etter alle kunstens regler for å sette holdbarhet og sikkerhet i høysetet.

Designet på dørene bestemmer du helt selv. Vil du ha tette dører i en nøytral tone, glans, matt finish, samme farge som veggen, klart eller sotet glass? Mulighetene er uendelige, og vi gleder oss til å hjelpe deg i mål. Ta kontakt for uforpliktende pristilbud eller gratis tegnetime.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!