Skyvedørsgarderobe - ferdig montert! | Garderobemekka

Skyvedørsgarderobe – ferdig montert!

Slik gikk det da blogger og garderobe-bruker Anette-Marie fikk ny skyvedørsgarderobe – ferdig montert. Skrevet av Anette-Marie.

Jeg trodde i mange år at det å montere en skyvedørsgarderobe, var mer stress enn glede. Derfor tok det meg fire år å utnytte plassen jeg hadde inne på soverommet. Et åpent skap har stått her hele tiden, med ekstra plass på sidene og over. Plass som ikke ble brukt til noen ting.

Etter at jeg valgte å få en skyvedørsgarderobe montert, har jeg tre ganger så mye plass til klær. Om ikke mer. Jeg har samlet alt som tidligere var i skapet som sto der, pluss mye annet av hengetøy, sko, og vintertøy.

skyvedørsgarderobe med hvitt glass og sprosser i aluminium

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Lekende lett med gode tips og råd på veien

Alt jeg trengte å gjøre selv, var å måle høyde og bredde. Deretter møtte jeg opp på Garderobemekka for å tegne garderoben. Det var lekende lett! En hyggelig mann forklarte meg hvordan jeg ville få mest mulig ut av plassen, og jeg hadde ingen innvendinger. Jeg så at det helt klart kom til å bli bra. Hvordan jeg ville ha skyvedørsfrontene var heller ikke vanskelig. Bare synsing og tenking et par dager rundt speil, eller ikke speil. Siden dette er soverommet mitt, kom jeg frem til at jeg kom til å bli lei av å se meg selv fra senga hver dag, og at hvite glass-flater som dette, heller ville lyse opp hjørnet.

skyvedørsgarderobe med hvitt glass og sprosser i aluminium
nærbilde av skyvedørene til den nye skyvedørsgarderoben til Anette Marie

Ny garderobe – ferdig montert på dagen

Det gikk noen uker, så kom garderoben med en hyggelig montør. Alt jeg trengte å gjøre var å slippe ham inn, og etter noen timer var alt på plass. Ikke bare monterte han, men han hadde en medbragt støvsuger som han brukte for å rydde opp etter arbeidet!

Mer plass med smart innredning

Ved å bytte ut det åpne skapet med skreddersydd innredning har jeg fått plass til tre ganger så mye klær! Her kan du se hvordan garderoben min så ut FØR og ETTER Garderobemekkas besøk.

FØR

Et åpent skap  med ekstra plass på sidene og over.
Plass som ikke ble brukt til noen ting.

innredningen i den gamle garderoben på soverommet til Anette-Marie
ETTER

Bedre utnyttelse av plassen gav tre ganger så mye plass til klær.
Om ikke mer.

nærbilde av den nye innredning i skyvedørsgarderoben til Anette Marie

Lekker å se på, praktisk å bruke

Jeg er kjempefornøyd! Ikke bare ser det nydelig ut, men det er gøy å ha mer oversikt og system. Dette har ført til at jeg har det mer ryddig også. Før pleide jeg ofte å la plagg bli liggende på en stol eller på badet. Med denne plassen bak en skyvedør, er det mye enklere for meg å rydde opp alt, hele tiden.

Jeg anbefaler alle som vurderer garderober som dette, å gå for det. Man får definitivt til å utnytte plassen, også gjør det noe med hele rommet.

Hilsen Anette-Marie, Garderobe-bruker.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!