Garderobemekka Fredrikstad åpner i september - Garderobe-inspirasjon - Garderobemekka

— Jeg gleder meg som et barn!

Svenn-Olav Frogner er mannen som skal lede driften av Garderobemekka Fredrikstad, en splitter ny og lekker butikk i Fredrikstads handelsmekka. Men før han kommer så langt, skal han selv være med og montere garderobeutstillingene.

Garderobemekka Fredrikstad
Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo, Fredrikstad og Trondheim, til markedets beste pris.

1. september kl. 10.00 er det klart for åpning av den 5. Garderobemekka-butikken, i Dikeveien handelsområde utenfor Fredrikstad. Den aldeles nyansatte butikklederen, Svenn-Olav Frogner, er full av entusiasme og forventninger til alt som skal skje.

Det er utrolig moro å få være med på å bygge en butikk fra bunnen, alt fra å velge gulv i lokalet til å bygge opp god respons fra fornøyde kunder, jeg gleder meg stort til dette, sier Frogner.

Stor tro på Garderobemekka

Frogner har solid erfaring med å drive butikk, han kommer fra jobben som butikksjef i Right Price Tiles og var også avdelingsleder i Maxbo-konsernet i en årrekke. Men den viktigste bagasjen han har med seg inn i butikklederjobben, er mange års salgserfaring. Selv startet han på gølvet som selger, og derfra har hatt fått stadig mer ansvar.

Salgserfaringen er svært viktig i denne jobben, det å kunne ha fokus på kunden og se alle som er i butikken. Jeg trigges av salg, og det er veldig moro når kundene får mer enn de så for seg i utgangspunktet. Og samtidig er jeg glad i alt som har med butikkdrift å gjøre — det å lage rutiner, sette en standard, få nye ideer i sving og sørge for fornøyde kunder, forteller han.

Garderobemekka Fredrikstad
Garderobemekka Fredrikstad

Når vi snakker med ham, har Svenn-Olav Frogner jobbet i Garderobemekka i halvannen uke. Men førsteinntrykket hans av konsernet er veldig godt, og han har fått svært god opplæring av kompetente folk i ledelsen. Han opplever at det er åpne linjer mellom folk, lett å nå folk og stor vilje til å dele lærdom og erfaringer.

Garderobemekka er et nytt konsern og en solid aktør som har hatt en god og sunn progresjon, og som satser på god kvalitet til gode priser. Det er en seriøs tilbyder av kvalitetsgarderober. Og jeg har en veldig god følelse for plasseringen i Dikeveien, som jo er et handelsmekka og en krembeliggenhet for oss, mener butikklederen.

Garderobemekka Fredrikstad
skyvedører med speil og glass til soveromsgarderoben
Monterer egen butikk

Frogner forteller at han har stor tro på synergieffekten i Dikeveien, som han kjenner godt fra sin tidligere jobb. Garderobemekka får tilhold i Bohus-bygget, i store og lyse lokaler med masse plass til et godt utvalg av lekre garderobeløsninger. Svenn-Olav innrømmer at han er spent som et lite barn på hvordan butikken blir, og han må stadig innom for å se på utviklingen i lokalet. Og en del av opplæringen hans er å være med på monteringen av garderober i butikken, slik at han får førstehåndskjennskap til produktene og monteringen. For produktkunnskap er svært viktig for å kunne gjøre en god jobb.

Læringskurven når det gjelder skyvedørsgarderober har vært bratt i det siste, men jeg lærer av de beste, og jeg synes det er kjempespennende. Jeg er allerede i gang med salg, jeg setter opp forslag til tilbud og får gode råd av medarbeidere i kjeden. Og mitt beste garderobetips så langt må være å ta utgangspunkt i hva garderoben skal brukes til. Hva som skal inn der, må være utgangspunktet for utforming og innredning. Og så må jeg innrømme en svakhet for svarte detaljer, men jeg får stadig nye favoritter, smiler Svenn-Olav Frogner.

skyvedører med sotet speil og svarte profiler og sprosser
Skyvedører med farget glass og klart speil, med hvite profiler og sprosser
Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!