Garderobe med personlighet - Garderobe-inspirasjon

Garderobe med personlighet

Da Ingeborg og samboeren tok kontakt med Garderobemekka, var planen klar: De ville ha blå skyvedørsgarderober. Og blått er det blitt!

Ingeborg og samboeren har nettopp flyttet inn i nytt hus. Og i et nytt hus må alt være på stell. Derfor skjønte de fort at de ville investere i en ordentlig garderobeløsning. Det var mange valg å ta, men fargevalget kom nokså naturlig.

«Vi er ganske blå av oss, og vi hadde malt de to soverommene i to ulike blåfarger. Vi visste at Garderobemekka tilbød skyvedører i alle slags farger, så da var det bare å ta fram fargekartet», forteller Ingeborg Aas.

spesialtilpasset skyvedørsgarderobe med skyvedørsfronter med blått glass

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Uendelige valgmuligheter

Samboeren til Ingeborg er veldig glad i farger, selv er Ingeborg egentlig ganske hvit. Men når det gjelder det blå, er de helt på linje. Og de visste at de ikke ville bli lei av favorittfargen.

«Da vi tok kontakt med Tor Arne i Garderobemekka Alnabru, spurte han flere ganger: «Vil dere virkelig ha blå dører?» Men så kom han på befaring og så på de blå rommene våre, og da skjønte han at vi mente alvor», ler Ingeborg.

For selv om Garderobemekka tilbyr et bredt spekter av farger på skyvedørene, går de fleste kundene fremdeles for «trygge», nøytrale varianter som hvitt og grått. Men trendene er helt klart på Ingeborgs side: Nå er det den personlige stilen som gjelder. Og med hele 2000 ulike RAL-farger å velge blant, er mulighetene uendelige for deg som vil ha en helt unik garderobe.

Les også «Sett farge på soverommet»

spesialtilpasset skyvedørsgarderobe med skyvedørsfronter med blått glass
spesialtilpasset skyvedørsgarderobe med skyvedørsfronter med blått glass

Gode råd fra fagfolk

Ingeborg og samboeren gjorde først et forsøk på å bestille garderobene på nett, men de skjønte fort at de trengte en tur til Garderobemekkas innholdsrike butikk på Alnabru for å se på både farger og innredning. For valgmulighetene når det gjelder innredning er mange, og farger på en PC-skjerm blir ikke alltid riktig gjengitt.

«Særlig når det gjaldt innredningen, var det veldig greit med gode råd og veiledning fra fagfolkene hos Garderobemekka. Vi hadde dessuten noe garderobeinnredning fra før som vi skulle supplere med, og da var det fint å få hjelp til puslespillet», sier Ingeborg Aas.

garderobeinnredning med hyller, kurver og garderobestenger skreddersydd på mål
spesialtilpasset skyvedørsgarderobe med skyvedørsfronter med blått glass

Nyttig med befaring

Etter grundige overveielser i butikken hadde Ingeborg og samboeren befaring fra Garderobemekka. Også dette opplevde Ingeborg som veldig nyttig.

«Befaring er veldig viktig, vi fikk oppklart noen misforståelser og viktige detaljer. Generelt var dialogen med Garderobemekka veldig god, og nå som garderobene er på plass, er vi veldig godt fornøyd. Ved første øyekast var dørene veldig blå, men nå som vi har fått tid på oss, er vi kjempefornøyde. Og så er det så deilig og rolig med mørkt soverom», sier Ingeborg Aas.

spesialtilpasset skyvedørsgarderobe med skyvedørsfronter med blått glass
spesialtilpasset skyvedørsgarderobe med skyvedørsfronter med blått glass

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe!

Garderobemekka er spesialist på skyvedørsgarderober. Våre erfarne garderobespesialister hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi tilbyr også digital tegnetime hvor vi med vårt digitale verktøy hjelper deg å tegne din nye garderobe hjemmefra.

Vi ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!