Drømmegarderoben er på plass! - Garderobe-inspirasjon

Drømmegarderoben er på plass!

Lise og samboeren visste akkurat hvordan garderoben skulle se ut. Og selv om butikken i Trondheim var så rykende fersk at utstillingen ikke var ferdig montert engang, leverte de drømmegarderoben på rekordtid.

Lise Mosbakk på Melhus var en av de aller første kundene som kjøpte skyvedørsgarderobe hos Garderobemekka Trondheim i november. Butikken på Lade var ikke ferdig innredet en gang, men det manglet ingenting verken på service, effektivitet eller gode råd.

«En kollega av samboeren min kjente Garderobemekka fra Oslo og ga dem veldig gode skussmål. Når butikken i tillegg hadde åpningskampanje med 40% avslag, var vi ikke i tvil om valget. Og vi har ikke angret et sekund!» slår Lise fast.

helsvart skyvedørsgarderobe i gang med speil på skyvedørene og tre horisontale felt avdelt med svarte sprosser

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Monterte selv

Lise og samboeren er i gang med oppussing av en hel bolig, og hun hadde en veldig klar plan om hvordan garderoben i yttergangen skulle se ut. En helsvart garderobe med speil på skyvedørene og tre horisontale felt var det hun ønsket seg. Hun sendte forespørsel til Garderobemekka Trondheim, og allerede samme dag ble hun oppringt av butikksjef Ingulf.

«Vi fikk veldig god hjelp fra første stund, det merktes veldig godt at dette var fagfolk som visste hva de drev med. Vi diskuterte ønsker og mål og inndeling, og Ingulf fikk overbevist oss om at vi burde gå for tre dører, ikke to. Det viste seg å bli veldig bra», sier Lise Mosbakk.

Paret på Melhus hadde innredning fra før, så det var bare skyvedører og skinner de trengte. De valgte å droppe befaring og bare sende bilder og nøyaktige mål til butikken, og de gjorde også monteringen selv for å spare penger. I utgangspunktet var de litt spente på om det ville bli som de ønsket, men nå når prosjektet er vel i havn, er de veldig fornøyde.

«Det ble faktisk akkurat slik vi ønsket! Monteringen gikk raskt, og det var ikke vanskelig, og resultatet ble så fint. Det er så behagelig å handle med profesjonelle som vet hva de holder på med, vi følte at prosjektet var i veldig gode hender».

garderobeekspert viser frem garderobeløsninger hos Garderobemekka
helsvart skyvedørsgarderobe i gang med speil på skyvedørene og tre horisontale felt avdelt med svarte sprosser

Profesjonelle både på fag og service

Servicen var det heller ingen ting å si på – selv da transportfirmaet gikk på en koronasmell og ble slått konkurs, førte det bare til én dags utsettelse på leveringen. Og da det viste seg at den ene skinnen hadde feil mål, kom selger Hans Petter og leverte ny skinne på døra hjemme hos samboerparet. At det er mulig å snu seg rundt og levere så bra når butikken enda er under oppbygging, synes Lise er imponerende.

«Vi fikk garderoben vi drømte om til en god pris, og prosessen var kort og effektiv. Vi er ganske enkelt skikkelig fornøyd», avslutter Lise Mosbakk.

Foto: @villavarmbo

Bli en av Garderobemekkas fornøyde kunder du også!

Våre garderobeeksperter strekker seg langt for å få fornøyde kunder! Her kan du lese tilbakemeldingen fra to fornøyde kunder av Garderobemekka.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
SPESIALKOMPONERTE GARDEROBER I EVENTYRLIGE RAMMER

I Samera og Waheids nyrenoverte sveitservilla møter den herskapelige stilen moderne komfort og fargevalg. Med Garderobemekkas hjelp har de fått på plass 6 lekre skyvedørsgarderober og en skreddersydd walk-in-garderobe verden aldri har sett maken til.

«Vi var innom flere ulike garderobeleverandører, men ingen kunne gi oss så gode løsninger til så gode priser som Garderobemekka», roser Samera.

Les hele tilbakemeldingen her.

Trude_02_700x700
GODE RÅD, RASK LEVERING OG KJEMPEBRA KVALITET

Med en høy, mørk og stilig garderobe med masse plass til alle typer klær og sko har trebarnsfamilien i Trondheim fått en både praktisk og lekker gang.

«Vi er superfornøyde med jobben de har gjort! Med Garderobemekka vet vi hva vi får —gode råd, rask levering og kjempebra kvalitet», sier Trude Hammernes.

Les hele tilbakemeldingen her.

Vi hjelper deg å designe drømmegarderoben din!

Garderobemekka er spesialist på skyvedørsgarderober. Våre erfarne garderobespesialister hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi tilbyr også digital tegnetime hvor vi med vårt digitale verktøy hjelper deg å tegne din nye garderobe hjemmefra.

Vi ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!