Skyvedører med farget glass og speil - trendy og personlig

Skyvedører med farget glass og speil er både trendy og personlig

Skyvedører med farget glass og speil blir stadig mer populært! De hvite veggers dager er forbi og interiørtrenden går mot varme og mørkere nyanser. Vi vil ha det lunt og hyggelig. Og i en verden med mye usikkerhet, står god kvalitet og varige materialer svært høyt. Farger og materialer blir viktig ved valg av skyvedørsgarderobe, og mulighetene til å skape sin egen personlige stil.

Skyvedører med frostet glass

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Farge på veggene

Etter mange år med hvite og lysegrå vegger i norske hjem, har vi nå omfavnet å innrede med mer farger. Vi ønsker oss varme jordfarger som spenner fra helt lyse sandfarger til mørke blå-, grønne- og bruntoner. Og det er generelt et fokus på at hjemmet skal oppleves rolig, avslappende og lunt. Garderobetrenden glir perfekt inn med tendenser som speil, «New York loft»-stil og personlige fargepreferanser.

Med speil kan du skape en følelse av større rom og samtidig få mer lys, noe som harmonerer godt med de ellers mørke fargetrendene. Gjør rommet mer spennende med speil i andre fargenyanser – du finner alt fra tradisjonelt klart speil til bronsefarget eller sotet.

Hvis du ønsker å dekorere skyvedørene i industriell stil, bør du vurdere dører med svarte profiler kombinert enten med speil eller gjennomsiktig glass. Del dørene inn med sprosser som minner om store vinduer i rehabiliterte  industrilokaler eller fabrikker, legg til mørke veggfarger, og dekorer med upolerte eller patinerte interiørdetaljer og møbler.

Skyvedører med sotet speil og svarte profiler og sprosser
Skyvedørsgarderobe med svart glass og svarte profiler og sprosser

Skyvedører med farget glass

Et annet sikkert kort er å gå for skyvedører med farget glass som er ton-i-ton. Trenden med maling av tak og vegger i samme farge, hvor man også bruker den samme fargen i ulike nyanser i andre deler av interiøret. Når du velger skyvedører med diamantglass kan du velge din favorittfarge på skyvedørene, så lager vi dem spesielt til deg. Har du en NCS-farge (som brukes på veggmaling), så hjelper vi deg å finne en god match.

Hotellstilen er høstens store «snakkis» i interiørverdenden. En myk puff i velour til å legge fra deg lær på, tunge gardiner, eksklusive tepper på gulvet, store nattbordslamper og store hotellputer. Stilen spiller på tekstiler med ulike strukturer og overflater, og godt avstemte farger. Her kan vi gjenskape den deilig eksklusive følelsen med skyvedører i for eksempel frostet, sort eller mørkt glass.

Skyvedørsgarderobe med dører med frostet glass og klart speil med sorte profiler og sprosser
Innredning til skyvedørsgarderobe

Fleksibilitet, kvalitet og varighet

Fordi ingen hjem er helt like, verken i stil, størrelse eller behov, gjør muligheten til å skreddersy løsninger at garderoben blir et møbel vi bruker og beholder lenge. Med det økende fokuset på bærekraft er varige materialer og kvalitet ord som klinger godt. Vi kan forsikre deg om at alle funksjoner og materialer holder høyeste kvalitet, med stillegående skyvedører som aldri sporer av, oppdatert design og eksklusive materialer som holder seg like fine år etter år.

Det er ikke bare tekniske detaljer du kan få hjelp til hos Garderobemekka, vi er eksperter på glass, materialer og garderober og hjelper deg gjerne om du vil ha innspill, også på farge- og materialvalg.

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe

Kontakt oss her