Garderobemekka Trondheim – møt produktnerden vår

Garderobemekka Trondheim

Møt produktnerden og superselgeren

Garderobemekka i Trondheim er den nyeste av Garderobemekkas butikker, og den eneste utenfor Østlands-området. Her møter vi to ansatte med solid kompetanse på garderober, håndverk, stil og salg.

Sentralt plassert ved Lade arena i Trondheim ligger den foreløpig siste av Garderobemekkas butikker, som åpnet 12. november 2020. Butikken har altså eksistert i relativt kort tid, men avdelingsleder Ingulf Romundstad presiserer at begge de to ansatte har svært solid bakgrunn fra garderobebransjen.

«Vi hadde begge lang fartstid i Garderobemannen-systemet, og vi ble lynkjapt plukket opp da Garderobemekka ville etablere seg her. Selv startet jeg opp Garderobemannen i Trondheim i 2010, og i tillegg har jeg håndverkerbakgrunn. Kollegaen min er Norges dyktigste garderobeselger», smiler Ingulf Romundstad.

fasaden til Garderobemekka Trondheim

Garderobemekka AS ble etablert i mai 2020 av Glassmester1 AS, som har levert skyvedører med speil og glass i over 40 år. Vi har solide eiere, og tilbyr også betalingsutsettelse som en ekstra trygghet for våre kunder. Her kan du lese mer om Garderobemekka.

Fagkompetanse og lokalpatriotisme

Så langt er de altså bare to ansatte i Garderobemekka Trondheim, det vil si at de to tar seg av absolutt alle ledd i bestillingsprosessen. Kundekontakt, salg, organisering av frakt og lagerjobb – Ingulf Romundstad og Hans Petter Ingebrigtsen ordner alt. Det er altså ingen kontorjobb å lede den eneste Garderobemekka-avdelingen utenfor Østlandet. Da hjelper det å være brennende opptatt av garderobefaget.

«Hans Petter er en gammel og erfaren sliter og en fokusert superselger som har funnet sin nisje i garderobebransjen. Og jeg, som er håndverker av fag, er en ekte produktnerd. Jeg kan med hånda på hjertet si at Garderobemekka har tatt kvaliteten på dørproduktet til et helt nytt nivå. Vi leverer det beste dørproduktet til den laveste prisen, og kurvsystemene våre leveres av en norsk kvalitetsprodusent».

Som trøndere fleste er Romundstad patriotisk, og han forteller stolt om kurvsystemene fra Norscan på Verdal, en lokal produsent som leverer solid, godt håndverk. Romundstad er også svært godt fornøyd med at skyvedørene er kortreiste.

«Kort vei fra produsent til kunde er en stor fordel, både i forbindelse med produksjon og reklamasjon. Alle skyvedørene våre blir jo produsert på Lørenskog, og det er en sterk trygghetsfaktor for alle parter, mener Romundstad».

Ingulf Romundstad er Avdelingsleder for Garderobemekka Trondheim
Hans Petter Ingebrigtsen er ansatt som salgskonsulent for Garderobemekka Trondheim

Kjærkommen ny aktør

Produktene som har lokket flest trøndere fram til disken så langt, er skyvedører med sotete speil og New York loft-stilen. Kundene dekker et stort geografisk område, fra Levanger i nord til Frøya i vest og Selbu i sør. Hjemmesidene til Garderobemekka Trondheim har vært svært flittig besøkt, og selv om trøndere er kjent for å være litt treige i avtrekkeren, har det vært godt salg så langt.

«Åpningssalget vårt gikk langt over forventningene våre, vi hadde sprengt vår egen produksjonskapasitet allerede i november. Så at Garderobemekka er en kjærkommen aktør på det trønderske markedet, er det ingen tvil om», sier Ingulf Romundstad.

skyvedører med sotet speil og svarte profiler og sprosser
skyvedører med speil og glass

Når kvalitet er en selvfølge

Historien om Garderobemekka er ikke så lang – men vi har allerede vist at vi lever opp til vårt slagord: Når kvalitet er en selvfølge

Vi er fokusert på å ha de mest fornøyde kundene og våre kunder kan forvente kvalitet i alle ledd fra A-Å. På vår referanse-side kan du se skyvedører og innredning levert av oss; lese prosjektbeskrivelser og kundehistorier. Slik at du kan føle deg trygg på at vi lever opp til vårt slagord. Og finne inspirasjon til din egen drømmegarderobe!

Ta gjerne kontakt med oss – så hjelper vi deg med å designe din garderobedrøm!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!