Garderobemekka Forus – åpnet 4. mai 2023

Stavanger neste!

Bor du i Stavanger-regionen, har vi en god nyhet til deg: 4. mai åpnet Garderobemekka Forus, den første Garderobemekka-butikken på Vestlandet.

– Vi gleder oss veldig til å åpne butikk i Stavanger-området, erklærer Tor Arne Moss Westlund, regionleder for Garderobemekka Sør-Norge. – Stavanger er en vakker by som jeg personlig har stor sans for, og jeg er veldig glad for at akkurat Forus blir vårt første nedslagspunkt på Vestlandet.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Westlund har store forventninger til butikken i Norges 4. største by, som ligger i en folketett og kjøpesterk region. Leiekontrakten er undertegnet, dermed kan Westlund røpe at den 200 m2 store butikken kommer til å ligge på Forus, Stavanger-regionens handelssenter nummer én. 4. mai er altså den store dagen, men før den tid er det stor aktivitet i og rundt butikken.

– I neste uke går turen til Stavanger for å designe lokaler og intervjue aktuelle søkere til jobbene vi har utlyst der. Det er veldig spennende! Dette er en stor milepæl for oss, og vi ser veldig fram til å kunne presentere en stor og seriøs garderobeleverandør i Stavanger.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Norskprodusert kvalitet

Butikken i Forus blir den sjette i rekken av Garderobemekka-butikker siden kjeden ble grunnlagt i 2020. Men selv om kjeden er relativt ny, har den en svært stabil grunnmur og ansatte med lang fartstid i bransjen. Garderobemekka ble startet av Glassmester1, som har 40 års erfaring med glass. Eierskapet gir også garderobeleverandøren svært gode innkjøpsavtaler på glass og aluminium, som er hovedbestanddelene i skyvedørene. For ulikt de fleste garderobetilbydere, produserer Garderobemekka skyvedørene sine selv.

– Parallelt med butikkene har vi også åpnet to fabrikker som produserer skyvedører, og kurvsystemene produseres hos Elan AS i Verdal. At produksjonen foregår i Norge, er en stor fordel for både kundene og miljøet. Det gjør veien kort fra produsent til kunde, noe som korter ned både tiden og ressursbruken. Og i tillegg bidrar vi jo til norske arbeidsplasser, sier Westlund.

Skyvedørsfabrikkene ligger i Lørenskog og i Trondheim, og her spesialproduseres skyvedørene etter hver enkelt kunde sine behov. Innredning vil ligge klart på lager i Forus, slik at folk kan komme og hente det de trenger — like lettvint som fra IKEA.

Skyvedører med et dempet og eksklusivt preg
Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Sjekk Trustpilot!

Stavanger-publikummet bør ha store forventninger til nykommeren. Hos Garderobemekka møter man profesjonelle, voksne fagfolk med mange års erfaring i garderobefaget, som kan bistå med å oppfylle garderobedrømmer i alle former og fasonger. Garderobemekka er totalleverandør av kvalitetsgarderober med et bredt utvalg av fronter og innredning, og vi er konkurransedyktige på pris. Den store butikken vil vise fram flotte utstillinger der du kan se alternativene og kjenne på kvaliteten. Butikken vil ha romslige åpningstider, og Westlunds beste tips til potensielle kunder er å ta turen dit:

– Lurer du på å kjøpe garderobe, bør du komme i butikken og snakke med våre eksperter. Vil du forberede deg på hva du kan forvente, kan du gjerne lese andre kunders erfaringer på Trustpilot. Vi har fått svært god mottakelse de andre stedene vi har etablert oss, og nå ser vi virkelig fram imot å bli kjent med befolkningen i Stavanger-regionen, smiler Tor Arne Moss Westlund.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
Skyvedører med et dempet og eksklusivt preg

Når kvalitet er en selvfølge

Historien om Garderobemekka er ikke så lang – men vi har allerede vist at vi lever opp til vårt slagord: Når kvalitet er en selvfølge

Garderobemekka er din nye kvalitetsleverandør av skreddersydde skyvedørsgarderober. Et selskap etablert av Glassmester1 AS – Mester på glass.

Glassmester1 AS har levert skyvedører med speil og glass i over 40 år. Gjennom etableringen av datterselskapet Garderobemekka AS styrker Glassmester1 sin posisjon som en totalleverandør av glass til interiør.

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste pris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Vi er fokusert på å ha de mest fornøyde kundene og våre kunder kan forvente kvalitet i alle ledd fra A-Å. På vår referanse-side kan du se skyvedører og innredning levert av oss; lese prosjektbeskrivelser og kundehistorier. Slik at du kan føle deg trygg på at vi lever opp til vårt slagord. Og finne inspirasjon til din egen drømmegarderobe!

Ta gjerne kontakt med oss – så hjelper vi deg med å designe din garderobedrøm!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!