Sommerkampanje: 9 måneder rente- og gebyrfri betalingsutsettelse

Sommerkampanje: 9 måneder rente- og gebyrfri betalingsutsettelse ved bestilling i juli

Ved bestilling i juli tilbyr vi 9 måneder rente- og gebyrfri betalingsutsettelse 0% rente og 0,- i omkostninger/gebyr – ingen skjulte kostnader. Benytt muligheten nå i juli til å få din drømmegarderobe!

Betaler du via vår samarbeidspartner Ekspress Bank, kan du utsette betalingen av din skyvedørsgarderobe til den er levert. Trygt for deg – og trygt for oss.

Garderobemekka tilbyr i samarbeid med Ekspress Bank betalingsutsettelse på 4, 6 eller 9 måneder eller delbetaling opptil 36 måneder. Du kan søke om utsettelse eller delbetaling fra 2.000 – 75.000 kr.

Etter den betalingsfrie perioden kommer faktura på utsettelsesgebyret og gjenstående saldo. Du kan da velge å betale inn hele beløpet eller dele opp beløpet i månedlige avdrag tilpasset ditt ønske. Innbetalingen av hele eller deler av beløpet kan også når som helst gjøres i den betalingsfrie perioden til oppgitt bankkonto og KID. Du betaler ingen renter i den betalingsfrie perioden og ved bestilling i juli dekker vi gebyret!

skyvedørsgarderobe med skyvedører med sotet speil og svarte profiler og sprosser

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Oslo, Asker & Bærum, Romerike, Østfold, Trondheim og Forus, til markedets beste pris.

Fornøyde kunder

Vi er opptatt av at du som vår kunde blir fornøyd. Vi anbefaler at du før kjøp sjekker anmeldelser på Trustpilot, Google og Facebook. Sammenlign oss gjerne med andre garderobeleverandører.

40 års drift og erfaring

Vi er en seriøs, trygg og stabil garderobeleverandør, etablert av Glassmester1 AS, med 40 års drift og erfaring innen speil og glass, så du kan trygt kjøpe din garderobeløsning hos Gardeobemekka.

Garderobemekkas skyvedører produseres i våre egne produksjonslokaler på Lørenskog og i Trondheim, og vi har kvalitetsinnredning i både svart og hvit på lager, som du kan få utlevert på 1 dag.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
Skyvedører med et dempet og eksklusivt preg

Vi hjelper deg å designe drømmegarderoben din!

Garderobemekka er spesialist på skyvedørsgarderober. Våre erfarne garderobespesialister hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi tilbyr også digital tegnetime hvor vi med vårt digitale verktøy hjelper deg å tegne din nye garderobe hjemmefra.

Vi ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!