Slik planlegger du din nye skyvedørsgarderobe

Slik planlegger du din nye skyvedørsgarderobe

Det unike med en skyvedørsgarderobe kontra en masseprodusert garderobe, er at du selv bestemmer hvordan din nye skyvedørsgarderobe skal være. Ut i fra ditt eget behov for klesoppbevaring, plass og bruksområde setter vi sammen en garderobe som dekker behovene dine. Men hva må du tenke på før du setter i gang? Les våre tips her!

garderobe med masse plass

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Oslo, Bærum & Asker, Lørenskog, Fredrikstad, Forus og Trondheim, til markedets beste pris.

Hvilken stil ønsker du deg?

Kanskje har du allerede et helt klart bilde av hvordan din nye skyvedørsgarderobe skal se ut. Men hvis du er i tvil, så start med å finne inspirasjon – bruk Google, Instagram eller Pinterest for å se bilder av designløsninger. Se vårt bildegalleri og referanseprosjekter, eller kom innom en av våre butikker for mer inspirasjon. Ta utgangspunkt i stilen du har, eller ønsker skape, og ta med deg ideer, bilder, fargeprøver eller tanker til butikken, så hjelper vi deg med å definere og tegne ønskene dine. Du kan også kontakte oss her for å høre hvordan du får mest ut av garderobebudsjettet ditt.

Hvor skal din nye skyvedørsgarderobe plasseres?

Plasserer du garderoben der den gamle stod, bare fordi det stod en der fra før? Vurder om det er flere muligheter for plassering, så kanskje det åpner seg nye muligheter. Trenger du kanskje å bruke mer plass, eller til og med mindre plass? Kanskje kan du bruke høyden under taket bedre eller utnytte vanskelige knevegger? Det bør heller ikke være for trangt foran garderoben, den bør være enkel å komme til og enkelt å bruke i hverdagen. Når du vet hvor skyvedørsgarderoben skal stå, må du ta mål, og her er det viktig å være nøyaktig.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Hvem skal bruke garderoben, og hva skal du oppbevare i den?

Ta en rask titt i den nåværende garderoben din og spør deg selv disse spørsmålene:

  • Hvor mye klær har du og hvilke typer oppbevaring krever de?
  • Har du mange dresser, bukser eller kjoler som skal henges opp?
  • Er dere flere som skal dele garderobe? Hvor mye plass trenger dere hver?
  • Er det bare klær som skal oppbevares, eller skal det være plass til sko, belter, sengetøy eller andre ting?
  • Skal du oppbevare sesongklær i samme garderobe?
  • Er garderoben til et barnerom? Da er det lurt å huske på at barnet skal nå opp til både garderobestang, skuffer og hyller de har bruk for.
  • Er du ikke glad i folding og bretting, kan det være lurt med trådkurver?

Ta utgangspunkt i disse tankene og når du skal planlegge din nye skyvedørsgarderobe, så får alt sin faste plass og du slipper hverdagsrotet.

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig
Garderobemekka_fredrikstad_1080x1080_2

Hvor mye vil du gjøre selv?

Er du av den handy typen, eller kunne du tenke deg litt hjelp? Garderobemekka har hjelp å tilby i alle leddene av prosessen mot ny skyvedørsgarderobe:

Oppmåling

Ta mål av rommet der garderoben skal monteres, med hjelp av vår oppmålings-guide. Føler du deg usikker på oppmålingen kan vi komme og kontrollmåle etter at du har bestilt, dersom det er behov for det. Alt for at du som kunde skal føle deg trygg på din bestilling hos oss.

Designhjelp

Garderobemekka er spesialister på, ja – nettopp garderobe. Våre erfarne medarbeidere guider deg til smarte og funksjonelle løsninger til dine oppbevaringsbehov, og et design som passer hjemme hos deg. Stikk innom en av våre butikker, eller kontakt oss for mer informasjon.

Hente eller levere?

Du kan hente skyvedørsgarderoben selv i en av våre butikker, eller vi kan ta oss av jobben og levere den helt til dørstokken.

Montering

Når skyvedørsgarderoben skal monteres, kan du enten gjøre det selv eller overlate hele jobben til oss. Vi har egne montører med lang og god erfaring, dersom du ønsker hjelp.

Sammen skaper vi en skyvedørsgarderobe som passer deg!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!