Sett farge på soverommet! (2021) - blogg | Garderobemekka

Sett farge på soverommet!

Er du blant de mange som er lei av hvitt og grått, og som er klar for å sette farge på soverommet? Garderobemekka gir deg tips om hvordan du kan designe en stilfull skyvedørsgarderobe i favorittfargene dine.

Velg mellom over 2000 farger på skyvedørene

Visste du at hos Garderobemekka kan du velge mellom over 2000 farger på skyvedørene dine? Det betyr at du kan finne fram til din personlige favorittfarge og lage en drømmegarderobe som ingen har maken til. Våre eksperter gir deg tips og råd slik at skyvedørsgarderoben gjør det beste ut av akkurat ditt rom.

«Nå er rustikke, lune farger på vei inn, og mange ønsker å gjøre soverommet til et lunt rede. Det vi må huske da, er at mørke farger krymper rommet, mens lyse farger gjør det større», sier Regionsleder i Garderobemekka Oslo, Tor Arne Moss Westlund. «Men det viktigste er å finne noe du trives med.»

skyvedører med farget glass og profiler og sprosser i aluminium

GARDEROBEMEKKA leverer og monterer skreddersydde skyvedørsgarderober i Stor-Oslo og Trondheim, til markedets beste pris.

Personlig stil og fargevalg

For fargetrendene i 2021 er like mangfoldige som vi mennesker er – nå er det den personlige stilen som gjelder. Trekkes du mot det duse, er naturfargene på full fart inn. Det grå brekkes over mot lunere greige og taupe, og brunt spås å bli den nye nøytrale fargen. Er du av den fargesterke typen, kan du smelle til med oransje, gult, blått eller grønt. Garderobemekkas medarbeidere bistår gjerne med gode råd om god inndeling av feltene på skyvedørene.

«Vi deler opp feltene slik kundene ønsker. Men vi ser at folk er blitt mer kresne og vil ha rene linjer i skyvedørene. De fleste kombinerer få farger og mønstre, og vi gir råd om plassering av tverrprofiler som passer takhøyden i rommet. De som velger speil på soverom, foretrekker gjerne sotete speil, som reflekterer lyset mindre og gir et dusere inntrykk», forteller Westlund.

Les også: Tips og trender for soveromsgarderoben

skyvedører med farget glass og profiler og sprosser i aluminium
skyvedører med blått glass og profiler og sprosser i aluminium

Naturen inn i hjemmet

Bærekraft er en annen viktig trend i tiden. Nå skal naturen være med inn, og det reflekteres både i materialvalg og fargevalg. Skyvedører i myke naturfarger kan gi akkurat den riktige gløden til parkettgulvet. Kombinerer du med interiørdetaljer i naturmaterialer, kan du få akkurat den lune, trygge rede-følelsen som mange er ute etter nå.

Les også: Kortreiste skyvedører – et bærekraftig valg

Blir du inspirert til å hente fram favorittfargen og designe din drømmegarderobe? Finn fram fargekartet! Har du en NCS-farge (som brukes på veggmaling) så hjelper vi deg å finne en god mach fra RAL-skalaen som benyttes ved lakkering av glass.

skyvedørsgarderobe med skyvedører med lysegrønt glass og klart speil
skyvedører med lysebrunt glass og hvite sprosser og profiler

Nye tider – nytt fargekart

Har du planer om å sette farge på soverommet ditt i 2021? Da har vi en gladnyhet til deg! Jotun Lady har nemlig lansert et helt nytt fargekart. Her kan du velge mellom tre hovedtrender: Naturlige blåtoner inspirert av havet og naturen, dempede pasteller – alt fra positive gultoner til duse grønnfarger og dempede minttoner, og varme, rustikke nyanser inspirert av ulike kulturer rundt omkring i verden.

Her ser du et lite utvalg av trendfargene for 2021, til inspirasjon.

skyvedører med farget glass i gul antikk

1392 GUL ANTIKK (NCS: 2020-Y20R)

En lekker, varm gulfarge som er tidløs og elegant.

skyvedører med farget glass i ocean air

4894 OCEAN AIR (NCS: 3209-R97B)

En dempet blåfarge med et grått slør – rolig og tidløs.

skyvedører med farget glass i impression

12125 IMPRESSION (NCS: 3210-Y25R)

En gyllenbrun tone med klare hint av brunt – varm og spennende.

skyvedører med farget glass i dessert pink

12120 DESERT PINK (NCS: 3215-Y43R)

En gyllen og varm rosafarge med hint av fersken.

skyvedører med farget glass i golden bronze

10963 GOLDEN BRONZE (NCS: 5613-Y10R)

Dette er en gulaktig bruntone, – eller brunaktig okertone.

skyvedører med farget glass iconic

6378 ICONIC (NCS: 3406-B88G)

Fargen er blågrønn og dempet, men fremstår som en lys farge.

Vi hjelper deg å designe din garderobedrøm!

Garderobemekka er spesialist på skyvedørsgarderober. Våre erfarne garderobespesialister hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

Møt opp i en av våre butikker når det passer deg, eller book tid for gratis og uforpliktende tegnetime. Vi hjelper deg selvfølgelig også med å tegne din drømmegarderobe uten at du må møte opp fysisk i butikken dersom du foretrekker det.

Vi ser frem til å planlegge din garderobedrøm sammen med deg!

Garderobeselger Anita hjelper kunde å designe sin egen skyvedørsgarderobe

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!